.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 115
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

объркана 'връзка'

и пак съм аз
    отново

т.к. съм пускала 2 теми преди ще бъда кратка
    ходим от месец и половина някъде, в началото всичко беше прекрасно, целувахме се ,гушкахме се непрекъснато
    после аз се разболях, оздравях и той се разболя
    това беше преди около 2 седмици, той горе-долу се оправи
    обаче от повече от седмица не ме е целувал, по телефона е супер мил, а на живо нищо не е същото като преди
    обяснява ми как нямало да излизаме ако вали дъжд/сняг, защото сме щели пак да се разболеем и ако искам, нека му се сърдя, ама той не искал да излизаме,ако вали
    пред други хора е супер груб понякога и единственото 'разнежване' е когато ще си тръгвам отнякъде и ме гушка по-мило

случвало ли ви се е , как разрешихте проблема?
    питах го защо се получава така, че само аз го целувам и то по бузите, той ми каза,че не му се говори
    как да го предразположа към някакъв разговор и нещата да се върнат както беше преди месец
    не искам да се разделяме или нещо такова, нито той показва по някакъв начин че го иска
    хем боли, хем сърби
    ама просто ме е страх да не би да има друга (въпреки че се съмнявам, защото знам къде е през повечето време , както и с кого, както и какво прави) ..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Ама жените сте големи филмари понякога
    Сега какво ? Мислиш че те мисли за няк'ва прокажена нещо или ?

// впрочем 2 месеца не са малко, ама дали не е възможно да си има някакъв личен проблем човекът и просто да не му се споделя?
    Т'ва че не искал да се виждате като е кофти времето обаче наистина е забавно. Да не е някакъв хипохондрик момчето ?

anonymous708973
    Guest
    Оф, на моя приятел единият му съквартирант е обсебен на тема "как да не се разболея". Твоят явно е същият.
    Скръцни със зъби, тропни по масата и го питай какви са тия глупости.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Говори с него.
    Няма такова нещо *като не ми се говори. Вие сте във връзка, нужни са разговори, за да се оправят проблемите. И няма объркана връзка, има объркани хора.

Разговор...
    В началото на връзката ни моя по едно време стана малко хладен, не се виждахме толкова често, като се срещахме, беше за по-малко. Беше ми супер гадно и мислех, че иска да се разделим. Когато го попитах какво става, ми каза, че иска да прекарваме повече време, но не иска да ме "задушава". Когато му споделих, как съм се чувствала последните няколко дни, каза, че вече ще се виждаме за по-дълго, и така и стана.
    Когато нещо те притеснява във връзката ви,не ти е ясно, не ти е приятно и т.н., винаги го споделяй с половинката си.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    случвало ли ви се е , как разрешихте проблема? -ами, не
    питах го защо се получава така, че само аз го целувам и то по бузите, той ми каза,че не му се говори
    как да го предразположа към някакъв разговор и нещата да се върнат както беше преди месец -не започвай разговора с обвинителен/нападателен тон. По-скоро започни с нещо от рода на: "Въобразявам ли си, или се държиш студено към мен". Обясни му как те кара да се чувстваш негвото поведение, но без да го нападаш
    Не мога да разбера защо всички повтаряте "Разговор", "Поговори с него"... при положение, че тя знае, че това трябва да направи, но въпроса й е как да го предразположи към този разговор
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 10-29-2012 на 12:28

Говори със него .. Кажи му, че искаш да е по - мил .. Няма да стане като със магическа пръчица .. Той едва ли чете мисли ..

Голям фен Аватара на EternalDream
    Не трябва да криеш от него какво мислиш.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Само мен ли ме съмнява идеята да не иска да се виждат, защото щели да настинат?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Единственото нещо (както всички тук казват) е да говорите,само двамата на чисто на четири очи , явно нещо го тревожи разбери какво и го успокои

Голям фен Аватара на zombolovesu
    Застани на буквата Ф и говори! Не го оставай да се измъква, абе все едно ти се кара майка ти!

Мега фен Аватара на xoxi
    Директно му постави въпроса. Не му позволявай да се измъква с детски оправдания като "не ми се говори". Накарай го да говори, дори да не иска. Понякога трябва да сме по-твърди със силните си половинки и да покажем характер. В една връзка е много важно да се говори и да не се измъква от устното разрешаване на възникналите проблеми.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от zombolovesu Виж мнението
    Застани на буквата Ф и говори! Не го оставай да се измъква, абе все едно ти се кара майка ти!
    Много грешно поведение... Мъжете(то и жените) когато им се говори с такъв тон, въобще нямат намерение да обсъдят проблема и казват инстинктивно каквото мислят, че половинката им иска да чуе, дори и да е лъжа, само и само да им се махне от главата и да не се вдига голям скандал.

абе уж да, не трябва да се караш, трябва да си миличка. ама не е зле и да покажеш, че не искаш да търпиш някви путкенски истории. сми', като има нещо да си каже като мъж, не да се измъква и оправдава като някаква смотана путка :д

но знам ли, аз съм агресивна в тва отношение и трудна за общуване :д
    но не мога да се примиря с подобни неща
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на xoxi
    Скандалите, викането, тряскането на врати/по маси, карането... всичко това няма да помогне.
    Тайната е в настойчивостта, търпението и добрия тон.
    Дори отсрещната страна да се ядоса и да кресне, ние трябва да запазим хладнокръвие и да не се поддаваме на провокацията. Със скандал е най-лесно да се завърши, но пак няма да се стигне до решение на основния проблем.
    И спря да се върти за миг земята..

Говорете, говорете, говорете... голямо клише, честно! Тъпа женска логика. За протокола: и аз съм жена. Всички викове, крясъци, блъскания и обобщено, истерии, просто си ги избий от главата. Ако съм на мястото на момчето и проявиш неблагоразумието да се вслушаш в ''съветите'', описани по-горе, или ''опазил бог'' и ти мислиш, ще те зарежа на минутата, без дори да ми трепне окото. Когато реши, сам ще ти сподели. Защо е нужно един вид да го насилваш, за да си каже какво му е на сърцето? В крайна сметка не сте дълго време заедно, тепърва предстои да се опознавате. Пък като не го харесваш такъв, защо просто не се разделите? Според мен това е най-удачният вариант при такова поведение и начин на мислене.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    интересно е как давате съвети на много други хора и ги критикувате, а не гледате кви тъпи проблеми имате вие и чак и теми пускате за тях....то ясно, че като си влюбен ти е "замъглено" съзнанието, ама аре усетете се малко, някой ако има подобен проблем веднага ще напишете "остави го тоя пиклио, той не знае какво иска, още е дете" и тем подобни глупости.... ем жалко е...
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Към Тита-Какво значи не го харесваш такъв-той не е бил така преди, много ясно, че тази промяна към негативно няма да й хареса, ама точно това е цаката на връзката-да не се разделят при първия камък на пътя, както ти я караш...тъпа логика .
    По темата-просто му кажи, че ако има някакви проблеми винаги си насреща да ти сподели и би се опитала да помогнеш, или поне да бъдеш до него. Иначе, това с неизлизането като вали сняг/дъжд е много тъпо оправдание, което може би крие нещо по-гадно... ако те обича и не иска да те наранява -ще ти каже . Успех

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Тита Виж мнението
    Говорете, говорете, говорете... голямо клише, честно! Тъпа женска логика. За протокола: и аз съм жена. Всички викове, крясъци, блъскания и обобщено, истерии, просто си ги избий от главата. Ако съм на мястото на момчето и проявиш неблагоразумието да се вслушаш в ''съветите'', описани по-горе, или ''опазил бог'' и ти мислиш, ще те зарежа на минутата, без дори да ми трепне окото. Когато реши, сам ще ти сподели. Защо е нужно един вид да го насилваш, за да си каже какво му е на сърцето? В крайна сметка не сте дълго време заедно, тепърва предстои да се опознавате. Пък като не го харесваш такъв, защо просто не се разделите? Според мен това е най-удачният вариант при такова поведение и начин на мислене.
    Не мислех да пиша в темата, но след този коментар нямаше как да не изразя своето мнение.
    За теб "говореното" с половинката равносилно на викове/крясъци/писъци/истерии ли е? Е, съжалявам те. Това показва само как не си успяла да срещнеш човек достатъчно зрял, че да разговаря нормално за проблемите във връзката си, търсейки тяхното разрешение.

Разбира се, че всички бихме зарязали момичето/момчето, с което ходим от месец ако той/тя реши да си изкрещи въздуха от белите си дробове върху нас.

Това, че той не е споделил с нея, държи се дръпнато, не показва ласки, обич, любов пък (мамка ви) дори и едно просто уважение към човека до себе си, показва че не и вярва достатъчно, че да и сподели. Нали половинките са за това? За да споделят/разрешават проблеми, за да ви обичат? Е, за какво ти е човек, когото се държи студено към теб? Това отбягване на показване на любовни ласки е обидно. Не казвам, че постоянно трябва да се мляскат и обарват. Казвам просто, че ако беше наистина мъж щеше просто да и заяви, че в момента минава през еди какъв си период, и че ще и сподели когато пожелае. Ще и обясни своите чувства и ситуацията, в която се намира. Никой не харесва, когато половинката му крие неща от него/нея. Такова поведение и начин на мислене са съвсем нормални.

За протокола - аз съм момиче.

едит:

Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    интересно е как давате съвети на много други хора и ги критикувате, а не гледате кви тъпи проблеми имате вие и чак и теми пускате за тях....то ясно, че като си влюбен ти е "замъглено" съзнанието, ама аре усетете се малко, някой ако има подобен проблем веднага ще напишете "остави го тоя пиклио, той не знае какво иска, още е дете" и тем подобни глупости.... ем жалко е...
    Странно, но съм напълно съгласна.
    Ако беше някой друг потребител, щяхме да заявим съвсем различни неща. Такива теми е имало и преди, и коментарите със сигурност са били различни.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 10-29-2012 на 14:28

Това отбягване на показване на любовни ласки е обидно.
    Казвам просто, че ако беше наистина мъж щеше просто да и заяви, че в момента минава през еди какъв си период, и че ще и сподели когато пожелае.
    My point exactly!
    Не може да се държи така с нея...
    Той има вина също затова, че тя се "филмира". Ми, баси, нормално е да се филмира, когато той не я целува, не я гали, и пред чужди хора се държи грубо. Това трябва да се коригира.
    Не с крясъци, то е ясно, обаче по някакъв начин!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Banned Мега фен
    моля ? достатъчно големи хора сте че пред хората да е мъжкар а като сте насаме да е мил.. това са тъпи истории ... всеки е имал приятел/приятелка и му е пределно ясно как се държи човек когато е във връзка.. да се лигавите пред другите - имам предвид розовите романчета - не,да се държи малко по-сериозно - да,но да се държи доста по особено и грубо изобщо е позьорщина... какво иска да покаже с това ? изобщо скръцни със зъби и му обясни че грипните периоди са доста и продължават по много време и ако тръгнете да не се виждате през тях не знам кога ще успеете да се видите както трябва.. то винаги някой е болен.. и лятото хората се разболяват.. какви са тия паранои ... продължаваш с опитите да минете по лекия начин,ако не стане скърцаш с зъби и му обясняваш как в нормалните връзки стоят нещата и как искаш да стоят и при вас, накрая му слагаш едно ''тия настинки да не излизаме са колкото да имаш оправдание или какво'' и точка...
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 10-29-2012 на 14:41

Първо, съзнанието ми никога не е било замъглено, освен зад волана-там скоростта те увлича. Смятам за глупави хората, които мислят, че любовта ''въздейства'' на теб самия. Разбира се, че не е така. Ако сам се оставиш да ти повлияе, е съвсем друго.
    Второ, може би наистина имам особен начин на мислене, който малко хора разбират, искрено се извинявам за което. Да, мисля, че когато половинката ти се държи грубо с теб, без да има каквито и да било аргументи, това е краят на връзката. Реалист съм и няма смисъл да казваме на черното бяло.

Не, не отъждествявам нормалния разговор и истерията. Имах предвид, че не е необходимо девойката да застава на ''буквата Ф''. А относно тези разговори-да, твърдо ПРОТИВ съм! Бих се депресирала още повече, ако някой непрекъснато ми предлага помощта си. И също не намирам за редно това:
    пред други хора е супер груб понякога и единственото 'разнежване' е когато ще си тръгвам отнякъде и ме гушка по-мило
    Имам достойнство, тъй както и авторката, което не бих желала да бъде потъпкано от който и да е било индивид. Момчето очевидно си позволява повече от необходимото и едва ли не се взема за бог (съдя по написаното, не знам дали е така). Това имах предвид.
    Последно редактирано от Тита : 10-29-2012 на 14:41

Град
    София, България
    Ох, аз съм последния човек във форума, който някога е бил (или ще бъде) със замаглена преценка, под влияние на любовта. За сметка на това, съм една от първите, които съфорумниците ще нарекат цинична и прекалено реалистична.

С първия ти коментар изобщо не бях съгласна. С този донякъде намирам твоите възгледи донякъде сходни с моите. Никъде не съм казала, че Ивето трябва да става на буквата Ф. Напротив, наблегнахме на мекия тон и разговор. А под разговор имам предвид, не непрекъснато насилване да каже истината, а просто някакво обяснение за държанието/поведението му.

И аз не обичам, когато някой постоянно ми предлага помощта си, казвайки че винаги е до/с мен. Напротив, колкото повече ме насилват, толкова повече убиват и желанието ми за споделяне. Отвратително е. Аз ако искам да споделя нещо, ще го споделя. Изглежда и гаджето на авторката е така, което аз напълно разбирам. Но, това не променя факта, че според мен той трябваше да подметне няколко изречения, в които споменава своите чувства. Това отблъскване и студено държание е обидно, и е напълно нормално авторката да се чувства гадно, особено ако той в началото е бил мил. Разликата в държанието на половинката винаги се усеща и понякога не е особено приятна, особено ако се е променил към отрицателна насока.

Наречи го гордост, но аз не бих търпяла такова отношение и непременно бих изисквала един разговор, който в тази ситуация е наложителен. Дори бих сложила край на връзката.

Добре, приемам мнението ти, мислим сходно, но това е покъртително, да:
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Наречи го гордост, но аз не бих търпяла такова отношение и непременно бих изисквала един разговор, който в тази ситуация е наложителен. Дори бих сложила край на връзката.
    Не, не бих го нарекла гордост, а унижение. Да се моля някому да ми дава обяснение е тотална немислимост. Ако е искал, щял е да го направи, бъди сигурна. Говоря в минало време, защото досега да му бях била шута.

Град
    София, България
    Не е молене. Аз го наричам изискване. Да не мислиш, че бих паднала на колене със сълзи на очите? Пхах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си