Здравейте! Чета редовно форума, но днес специално се регистрирах с надеждата да хвърлите малко светлина върху моя проблем. Както се досещате:
Преди няколко дни приятелят ми ме заряза. От почти 11 месеца сме заедно, аз съм на 20, той на 21. Направи го с думите: "Иска ми се да се бяхме запознали 5 години по-късно. Тогава за времето, в което сме заедно, щях да съм сигурен, че искам да прекарам живота си с теб, защото си най-голямата ми любов досега, още те обичам и знам, че си перфектна за мен. НО ми липсва живота на необвързан. Досега най-дългата ми връзка е била 4 месеца и тези наши 11 месеца ми дойдоха в повече. Нямаш никаква вина.. ( и т.н.) ". Докато говореше, се разплака искрено, обля се в сълзи и не му разбирах даже вече какво говори, а накрая просто избяга и ме остави насред улицата...
Конфликти не сме имали, не съм го ограничавала никога къде и с кого излиза, а за секса-често ми е казвал, без да го питам, че съм най-добрата, с която е бил досега. Аз съм склонна да вярвам, че не му е липсвало нищо в леглото (иначе Оскар трябва да получи за симулациите си), а и досега нищо не съм му отказвала в това отношение. Да не говорим, че особено в последно време ме караше да се чувствам толкова обичана..
И тъй като съм в първите дни след раздялата, си задавам въпроса ЗАЩО? Защо след като съм "перфектна" за него и още ме обича, ще си причини болката да ме остави сега, защо не изчака да се поуталожат чувствата му и тогава да си ходи сингъл и да си спи с други и т.н.. Сега и него го боли.. Такова нещо не бях чувала, честно..
Ще се радвам да ми помогнете да разбера мотива му по-добре, просто имам нужда от това..