- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- объркана 'връзка'
Изискване си е и още как.
За какво търпение говорим? Ще ми казва той, че не искал да излизаме, когато вали (?!?!?!) и аз ще съм търпелива?!
Ако "половинката" започне да ми отказва срещи с нелепото оправдание "дъжд" и ми се налага да си прося целувки и ласки, ще му покажа вратата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
така, чухме се днес, не излизахме и утре може би ще излизаме, ако не вали
ще се помоля да не вали вечерта :Д
не знам, казах му какво мисля за това с дъжда и че си е чисто оправдание за мързел и го попитах дали да го отпиша за есента и зимата, както и пролетта, когато времето си е такова, отговорът беше ''не''.
казах му да се облече по-топло и да си вземе чадър, отговорът беше , че искам той да се разболее
не знам как звучи отстрани, на мен ми звучи адски тъпо, още повече че той е на 2 минути от центъра, аз на 40 и пак съм склонна да отида
той има кола, аз не и пак му е проблем :Д
майка ми каза да тропна с крак и да му кажа какво искам и да не му се моля, ама когато човек е влюбен и независимо как се държат към него пак е склонен на компромиси
-мислех си го, да, ама имам някаква перфектна хигиена в това отношение и не мисля, че причината е в това, още повече че постоянно съм с някакви ментови бонбони/дъвки в устата и не може да се дължи на нещо от тоя род :Д
-миналата седмица бях на дискотека (той работи там) и цяла вечер се държа хладно, питах го дали е причината в мен, той каза че не съм направила нищо и не съм виновна и да не си мисля глупости, което ме навява на мисълта че е изморен/напрегнат от работа и не може да ги съчетава нещата или поне засега му е трудно; питах го какво му е , каза че не иска да ми казва всичко и да не го питам, не било свързано с мен и толкоз
-а за времето-обясних вече, но не мога да разбера
никой не може да разбере,на всичките ми приятелки им е много чудно точно това
по принцип знам, че преди мен не е излизал по кафета и пр. , което ми говори , че може би си е бил така винаги, на по-студено време си е стоял у дома и си е свикнал така, но искам да го промени тоя 'навик' и да се успокои малко..
не искам да променям него, а само някои от навиците, които е имал докато е бил сингъл
щото вече не е и иска или не, трябва да прави някои компромиси..
само че не зная по какъв начин да му го кажа или да му покажа, че ми липсва и пр. и че искам да се виждаме по-честичко
дори през студените сезони
вариантът да цъфна у тях не е вариант :Д
Всъщност не е точно така. Той ще направи компромис, ако сам си реши и ако сметне, че иска връзката да продължи. Не е длъжен да го направи.
Лично наблюдение е, че колкото повече натякваш нещо, каквото и да е на един мъж, той все по-силно започва да го отхвърля и да го приема за нещо, което не трябва да се случва или прави. Съответно, ако отказва пореден n брой пъти да си каже какъв му е проблемът, продължаването на измъкване на информация също ще е неуспешно.
Дай му на човека време (в което той да те потърси и да прояви някакъв интерес), но ако не го използва правилно, тропни по-силно (опитай се пак с разговора) . Ако няма ефект крайният резултат е ясен.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
На колко каза, че е той?!
Сега както вали, няма да се видите няколко дни. Забрави, че му имаш номера, изчакай да ти звънне. Нека това е един вид тест. Ако не стане, разделяйте се. Не може да имате проблеми от самото начало - още по-малко такива, които са чисто и просто дебилни.
П.П. Това "не иска да ми каже всичко" ме накара да се замисля. Да не би да асоциира дъжда с гръмотевици и да го е страх от тях? Да не го е удряла някоя?
Нелепо е, но не се сещам за нещо друго, което да обясни поведението му. Едва ли е бил на косъм от смъртта заради простуда.
мда, sure
имах предвид, че не е същото като да си сам и да си обвързан и ако държиш на човека ще се промениш малко поне
и аз не съм излизала кой знае колко от нас, както и си доспивах повече, но сега, по стечение на обстоятелствата, заради него, спя по-малко и не ми е достатъчно, ама го правя заради него, примерно
и както аз правя компромиси да ходя по 40 минути ,за да го видя, така и той би трябвало да излиза от време на време, на по-неблагоприятни метеорологични условия, за да ме вижда..ако иска
примерно
ина,
на 26, бил е в болница заради пневмония май, някога си, ама само това му е било май
надявам се да се оправим, иначе той ми звъни всеки ден на голямото ни междучасие, така че ще го чуя утре , надявам се и негово ще е решението
26-годишен мъж се държи така? Лошо.
Сериозно... по-добре сега, докато не си се привързала много.
Проявяваш прекалеееено много търпение към него.
Натисни го малко, на 26 въобще не е нормално да се държи така, освен ако не си първото момиче, с което е и няма никакъв опит във връзките.
Кажи му, че ако си стои само в тях при всяко леко застудяване или валеж, ще се изнежи още повече и ще боледува по-често. Организмът трябва да се калява, ако иска да бъде здрав и да не ляга болен при всяка промяна във времето. Нещо от този сорт би трябвало да му въздейства, щом си е набил тая глупост в главата.
пп: не знам какво да те посъветвамможе би пиша глупости...
купи му витамини...
И спря да се върти за миг земята..
човеек.. това е АДСКИ несериозно, лол :Д
направо звучи като измислен проблем
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Защо не може да ходиш у тях?
Покани го у вас.
Завучи много несериозно за 26 годишен, честно! При положение, че има кола, не виждам абсолютно никакъв проблем. А и щом работи в дискотека... та там е пълно с хора, следователно е пълно със зарази. :д
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
идеята не е да не е на място с много хора, а на мокро място, ака улици и паркове и пр.
а у нас е ''свободно'' сутрин, когато той спи
нашите няма да реагират положително, ако го доведа вкъщи, а и той няма да иска, нито пък аз , щото ще е странно и те да са тук, и ние да сме тук
а у тях не мога да ходя заради техните, по стечение на обстоятелствата живее с тях и идеята е същата ,че техните са си у тях по цял ден..
т.к. нямаме много общи приятели, а малкото , които имаме ми е неудобно да ги питам по-детайлно за предишния му живот не знам много
май си е нямал някаква по-сериозна приятелка преди мен, поне от думите на всички така излиза
не ме интересува кой знае колко , ама има значение все пак :д
засега навън грее слънце,довечера може да извадя късмет и да не вали (дано) и да излезем
трудно ми е с неговите капризи понякога..
(въздиша, преглъща и поглежда встрани)
Не сте на по 12, та да не можете да си поканите гаджето вкъщи. Никой не говори за секс маратон, а за едно обикновено ходене на гости.
Не ви разбирам, наистина. Него заради нелепото му държание спрямо теб и още по-нелепите капризи. Теб заради стремежа да го оправдаваш и променяш своевременно.
И пак да си кажа - ако гаджето ми не ме целуне в продължение на седмица и се държи студено и дръпнато пред хората, при това без разумно обяснение (макар, че какво би било възможно да е това обяснение), вероятно в края на седмицата няма вече да ми е гадже.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Сигурно е в цикъл.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Е, нали каза, че имал кола - даже не му се налага да върви пеша в студа и дъжда.
Не знам, надявам се да не съм права, но според мен просто те размотава.
Мхм.
Не виждам смисъл да се занимаваш, честно. Всеки си има такива периоди, ама седмица+ ми се струва много.
Може и да е путка, да не иска да сте заедно вече и просто да те предизвиква да се разделиш ти с него.
Много ме дразнят такива хора. Било му студено, щял да се разболее.. айде, бе.
От всичко прочетено до тук и аз си мисля, че си търси извинения да не се виждате. Та нали има кола. Минава, взима те и отивате на Бачиново ей така да си поседите. Слушате музичка в колата, може да си взела един термос с топло чайче и си лафите/кафенце, какао, мляко, сокче/. Аз с моя мога да говоря часове. Ако щеш си вземете крастословица, гушнете се и я решавайте/карти, шах, табла/, всичко е вариант. То щом има кола не виждам толкова от тях до колата какъв му е проблема...
питах го за всичко, щото ми прекипя, а и нямаше какво да губя в общи линии
каза, че не ме целува, защото е болен (което наистина е така, кашля доста гадно и му тече носа) и не искал да ме разболее
а за дъжда, каза че просто и без да излиза на дъжд е болен, а ако излезел еди-какво-си
обясних му ,че съм склонна да ходя по 1 час, за да го видя за 15 минути на дъжд, сняг, ураган, виелица и квото още там, той каза че не е склонен да излиза на такова време, окей, няма значение, примирявам се и толкоз (ставало въпрос за по-силен дъжд, не за слаб..)
все пак има нещо странно в цялата история, ама не искам да продължавам да се правя на Шерлок Холмс, намерих отговори на въпросите си и не искам да задълбавам, защото докато се ровя изпускам хубавите моменти с него
все пак ви благодаря за помощта (:
не искам да съм песимист, но когато интуицията ти говори кофти неща, не е зле да я слушаш :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ще ме извиняваш, ама гаджето ти е голям лигьо...![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: