- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни терзания
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-29-2012 на 21:01
От доста дълго съм в такава връзка, за да знам как стоят нещата. Нейното си е чист егоизъм. Особено тия работи с фейсбука мен биха ме изкарали извън нерви.
Такива връзки не са за всеки, още повече ако борбата за поддържането на огъня е еднопосочно. Не ме разбирай погрешно, но не всеки би могъл да издържи и накрая даже някой смятат, че това не е връзка. Тяхна воля. Ситуацията на момчето е тъжна, защото приятелката му наистина е егоист, а той се притеснява да не я загуби.
Виж, тя трябва да те разбере - ако не го прави, то тогава не е за теб. Ясно е, че и на двамата ви е ужасно зле, че сте разделени, но е нужно разбирателство от нейна страна - това касае твоето бъдеще, добро образование и какво ли още не. Още повече, че се прибираш често, може да изтраете някакви си два месеца, за да се видите после. Нейното си е чист егоизъм, не се разкайвай, заради такава.
Такива връзки не са за всеки, а ти надали ще успееш да я убедиш в противното, че ще можете да се справите. Тя не вярва, не иска да поддържа такава връзка. Нищо лично, но това показва колко те обича.