.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Алкохол/трева в урината

Здравейте! Имам няколко въпроса. Утре съм на купон и както се досещате ще има алкохол и трева, а ще ми вземат изследвания на урината след около 3 дена, възможно ли е да забележат употребата на алкохол или трева в урината? Колко време трябва да изчакам след купона за да се заличат следите от тези в-ва и какво да ям което ще помогне? (освен кисело мляко) и моля ви само не давайте отговори от сорта на "е не можеш ли един купон без да пушиш/пиеш?" просто ми трябва информация дали изобщо ще разберат за тревата и алкохола чрез урината и ако да, колко време трябва да изчакам преди да си направя изследването и какво да ям, за да мине по-бързо? А забравих да питам същото и за цигарите? Благодаря предварително!
    П. С. Съжалявам, ако имам грешки, от телефона съм. :*
    Последно редактирано от be.mine.forever : 10-30-2012 на 18:17

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Трева - да. Тревата отнема месеци за да се пречисти напълно тялото ти.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    щом можеш да пушиш трева трябва да можеш и да понесеш последствията а те не са леки
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Важно е какви изследвания ще ти взимат. Иначе сега започвам да уча по навътре за наркотиците, но до колкото ми е известно всички следи оставали в косата. Та, дори и да ти се пречисти кръвта, е ясно че пак може да се намери.
    Знам че с млечни продукти и много вода се изчиства всичко от тялото, но до колко ще ти помогне за 5 дена след взимането, не мога да гарантирам.

Град
    София, България
    Мхм, най-много се забелязва по косата, нда.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Трева - да. Тревата отнема месеци за да се пречисти напълно тялото ти.
    +

Град
    у нас...
    Не по косата, а в косата. При взета проба на косъм могат да разберат приблизително при растеж средно еди-колко-си на месец преди колко време си взимал кока... примерно.
    Имаше и нещо за натрупване на кристалчетата в костния мозък, което значи че и с ломбална пункция пак могат да разберат, ама се съмнявам да говорим за такъв тип изследвания. Само дето автора не казва какво точно ще му изследват... в кръвта.

Град
    София, България
    ^Познава се по косата, а иначе следите са в нея :Д нда, неправилно изразяване.

Град
    у нас...
    "През 1992 г. германски учени изследват една от мумиите и за голяма изненада откриват следи от канабис, тютюн и кокаин в косата, кожата и костите."
    Тва ми е извадка, професорката каза че е от някаква статия, ама не съм цитирала списанието. Тези тестове са много скъпи, но в косата всичко се запазва, както казах в костния мозък също
    Да не излезе накрая, че си говорим за тест на урина :Д

Супер фен Аватара на Irti
    Следите от амфетамин например могат да останат над 10г. в корените на косата.

Зависи какви са изследванията. Ако не са конкретно насочени за наркотиците.. няма да ти открият такива.. няма да те хванат. Ако теста ти е за наркотици и те карат да пикаеш в някакъв съд - добави малко вода към урината и готово..

Алкохолът е лесен. Напиваш се, изтрезняваш, но тревата е проблем, да. Не искаш да ти даваме съвети от типа на ''не пафкай'', ама това е най-правилното решение. Докато не ти минат изследванията, те съветвам да оставиш ''гъзарията'' настрана. Иначе, както е казал Харитов преди мен, ще трябва да си понесеш последствията, а те никак не са за подценяване. Обясни на компанията, че ще ти правят изследвания. Ако са адекватни, трябва да разберат.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    "През 1992 г. германски учени изследват една от мумиите и за голяма изненада откриват следи от канабис, тютюн и кокаин в косата, кожата и костите."
    Тва ми е извадка, професорката каза че е от някаква статия, ама не съм цитирала списанието. Тези тестове са много скъпи, но в косата всичко се запазва, както казах в костния мозък също
    Да не излезе накрая, че си говорим за тест на урина :Д
    интересно,
    и автора е споменал че става дума за тест на урина.

Автор(к)е, знаеш ли английски?

Да, знам английски и да, тестът ще е чрез урина. Значи тревата я отписваме по всякакъв начин...
    Последно редактирано от be.mine.forever : 10-30-2012 на 18:16

Щях да ти пращам нещо, но хубаво, че си решила да я отпишеш. За алкохола не се тревожи.

Няма да откажа да ми пратиш каквото и да е. "За алкохола не се тревожи", това означава ли, че няма вероятност да ме хванат... Защото ако разберат.... Наскоро лежах в болница :Д не искам да разбират и все пак не могат, така ли?

Мега фен Аватара на tori
    Ами май най-добрия възможен начин е да не употребяваш такива вещества до изследванията си.

''Day before you go, drink about 2 gallons of water in about 3 hours. Pee constantly. Then, right before you go in you drink another few glasses. Pee a bit into the toilet, then the cup, then the toilet again. The most concentrated samples come from the beginning and ending parts of the urine stream, you don't want those in a cup.''

(ако нещо не можеш да си преведеш, питай)

За алкохола пак ти казвам да не се тревожиш. Което не означава да се наливаш като невидяла.

Благодаря ви много! :*

Голям фен Аватара на ivetty9
    Зависи за какво ще ти правят изследвания,защото последния път като получих бъбречна криза и влезнах в болница(имам проблеми с бъбреците),на предишния ден бях пушила трева и на другия ден ми взимаха урина и 100% е показало че съм пушила и много се бях наплашила майка ми да не разбере,но никой нищо не каза.
    If you had one last:
    -...dream...Would you let me get in?
    -...breath...Would you share it with me?
    -...kiss...Would you give me?
    -...wish...Would you spend it for me?
    -...word...Would you say it to me?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Зависи дали самият тест е за марихуана. Те отчитат до седмица или десет дни след пушене, не съм сигурна точно. Ако е обикновено изследване на урината, едва ли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си