.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 508

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Секса е забранен под 18 години!
    Я пак си помисли.

Без значение кой с колко е бил и по-колко го е правил, пак може да е некадърник.
    Разбира се, но вероятността да не ме задоволи е в пъти по-голяма, ако е девствен.

И заради това ще откажете на всеки ,който е девствен, дори да го харесвате?
    Не разбираш. НЯМА да го харесам дотолкова, че да искам да спя с него. Ще кажа "Да, хубаво е момчето" по същия начин, по който забелязвам отличаващите се десетокласници.
    Наистина не знам как да ти го обясня. Няма да предизвика тая тръпка, това присвиване ниско долу в корема. С приятеля ми, когато излизахме в началото (още преди да тръгнем), съм му гледала ръцете, представяйки си ги на кръста ми, сънувала съм го, свивало ми се е всичко. Но той знаеше кое как. Девствено момче просто няма как да го знае.
    Дори няма как да ме засрами, ако искаш.

едно момче може да чака 1 девствено момиче по 1-2 години докато са във връзка, за да се нагоди то да прави секс и за женската част от форума това е нещо напълно нормално
    За мен е абсолютно ненормално и винаги съм го твърдяла.
    Но ако има някакво "чакане" от 1-2-3 месеца е в пъти по-нормално момчето да чака, да. Това е двоен стандарт, който поне веднъж е в наша полза. Сори. Преживей го.

Като се добави и старанието от негова страна, момичето може да си прекара много по-добре от някой "опитен" батко, който до такава степен е свикнал със секса, че спира да обръща внимание на нещата които биха подлудили половинката му.
    Айде, айде. Егати филма.
    Познавам момче, което е правило секс повече от веднъж, но твърдеше, че клиторът се намира откъм дупето. Всякакви ги има. И това е човек, който е имал практика. Представям си какво е, ако нямаш.

В заключение: Ако се стигне до леглото и тогава разбера, че е девствен (което дълбооооко ме съмнява) - няма да го върна (но ще ми е странно/притеснено), защото не съм против девствеността, а против липсата на качества, която следва от нея.

Надявам се да съм го обяснила достатъчно ясно. Ако още не сте загрели... еми, съжалявам.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Айде, айде. Егати филма.
    Познавам момче, което е правило секс повече от веднъж, но твърдеше, че клиторът се намира откъм дупето. Всякакви ги има. И това е човек, който е имал практика. Представям си какво е, ако нямаш.
    Аха, значи щом аз съм девствен, не знам къде се намира клитора, кое са малките срамни устни и кое са големите срамни устни, и си мисля, че пикаеш през вагината... ОК.
    Това, че познаваш някакъв идиот, не означава, че девствените момчета са по-тъпи и необразовани от него...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си