- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета бихте ли го направили с девствен ?
Я пак си помисли.
Разбира се, но вероятността да не ме задоволи е в пъти по-голяма, ако е девствен.Без значение кой с колко е бил и по-колко го е правил, пак може да е некадърник.
Не разбираш. НЯМА да го харесам дотолкова, че да искам да спя с него. Ще кажа "Да, хубаво е момчето" по същия начин, по който забелязвам отличаващите се десетокласници.И заради това ще откажете на всеки ,който е девствен, дори да го харесвате?
Наистина не знам как да ти го обясня. Няма да предизвика тая тръпка, това присвиване ниско долу в корема. С приятеля ми, когато излизахме в началото (още преди да тръгнем), съм му гледала ръцете, представяйки си ги на кръста ми, сънувала съм го, свивало ми се е всичко. Но той знаеше кое как. Девствено момче просто няма как да го знае.
Дори няма как да ме засрами, ако искаш.
За мен е абсолютно ненормално и винаги съм го твърдяла.едно момче може да чака 1 девствено момиче по 1-2 години докато са във връзка, за да се нагоди то да прави секс и за женската част от форума това е нещо напълно нормално
Но ако има някакво "чакане" от 1-2-3 месеца е в пъти по-нормално момчето да чака, да. Това е двоен стандарт, който поне веднъж е в наша полза. Сори. Преживей го.
Айде, айде. Егати филма.Като се добави и старанието от негова страна, момичето може да си прекара много по-добре от някой "опитен" батко, който до такава степен е свикнал със секса, че спира да обръща внимание на нещата които биха подлудили половинката му.
Познавам момче, което е правило секс повече от веднъж, но твърдеше, че клиторът се намира откъм дупето. Всякакви ги има. И това е човек, който е имал практика. Представям си какво е, ако нямаш.
В заключение: Ако се стигне до леглото и тогава разбера, че е девствен (което дълбооооко ме съмнява) - няма да го върна (но ще ми е странно/притеснено), защото не съм против девствеността, а против липсата на качества, която следва от нея.
Надявам се да съм го обяснила достатъчно ясно. Ако още не сте загрели... еми, съжалявам.