- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос?
Искам да попитам ,ако имате прекрасно момиче/момче до себе си във всяко едно отношение,красива ,мила ,възпитана ,умна ,държи се прекрасно с вас,но има и друго момиче,красива ,емоционална,забавна и най-вече полигамна!! С вас е когато и изнася,държи се добре ,седмица-две ,започвате да я харесвате доста след това ви казва,че просто се забавлявате заедно !! С нея има тръпка ,има страст,има желание , с другата има всичко ,но не и тръпка ,е какво ще направите?
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Явно искаш второто момиче, но те спира, че е полигамна и интересчийка, така че би било нечестно да си с първото, "доброто" момиче едва ли не като отешителна награда.
Иначе, ако бях аз, щях да избера първия вариант(ако е толкова прекрасен, колкото го описваш) и хич нямаше, и да погледна втория.
Да,но я няма тръпката ,няма го до толкова желанието ,но когато си с другото момиче има забавление има риск .. Но първата е всичко ,което някога ще искаш ,но не и когато си на 22 ..
остави първата, щом ти липсва нещо, а с втората бъдете просто фък бъдис
Взимай втората щом искаш тръпка. Ще я усещаш по време на всеки скандал от ревност, който вдигаш, защото знаеш каква е и се чудиш кога, къде и с кого...
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ми ако си достатъчно умен, би я овладял и би направил така, че да те хареса.
Не е тя ме иска аз в момента съм и с 2те и точно това е проблема,че трябва да взема решение,тя ми показва,че ме иска 1 път ми казва ,че е само забавление ,2рия път ми казва,че я е страх да ми повярва да не я нараня и глупости общо взето и се колебая![]()
Няма да се занимавам с никой от двамата.
Иначе случая при теб е очевиден - не искаш първата, иначе нямаше да си търсиш, и забелязваш дори втората в по-близки отношения. Втората - не е сериозна, забавленията не са за човек, като мен. Аз търся сериозното, не забавното.
Ти избирай какво да правиш.
Всичко си опира до теб и до твоите възгледи, желания и така нататък.
Оставяй първата. Едно толкова прекрасно момиче не заслужава да я размотава някакъв си льольо, който не знае какво иска.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ако бях момче и бях на твое място щях да си потърся трета.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Бих зарязала и 2мата и да си намеря някой, който има всичко...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Остави първата. С нея и без това не можеш да имаш хубава връзка.
Втората ли ти каза, че е полигамна и какъв смисъл влага в тези думи?
Ще се опитам да върна тръпката... Ако не се получи, просто не мисля, че има смисъл... не защото има друга, а просто защото без тръпка едва връзка е просто безинтересна
Колкото до другата .. с нея мисля, че можеш единствено да се забавляваш.. което пак не означава, че ще имаш пълноценна връзка
Да бе както и да е каквото ще да става ,докато може с двете не мога да се напрягам да мисля,коя това онова бля бля, момичета БОЛ красиви ,умни,забавни всякакви Ч!!