.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 115
    Нямам думи... вмомента съм леко болнава и приятелят ми киха и се хремави, ама нито той се дърпа да не ме целува, нито аз-боледуваме си заедно :Д. Не знам, много е гадно, защото ти се раздаваш, а насреща тъпи оправдания--дъжд, сняг, бла бла. Нали има кола-ние напоследък си изкарваме бая време в колата, в нас като е свободно-варианти бол. Не мога да се съглася , че действително това са причините, ама а дано

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Е,хубаво де,като не може да излизате пък големи хора сте,не може ли просто да стоите или у вас,или у тях,докато вали и е студено? Това е супер тъпо .. " Няма да излизаме,когато вали,за да не се разболеем отново."

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Не сте на по 12, та да не можете да си поканите гаджето вкъщи. Никой не говори за секс маратон, а за едно обикновено ходене на гости.

Не ви разбирам, наистина. Него заради нелепото му държание спрямо теб и още по-нелепите капризи. Теб заради стремежа да го оправдаваш и променяш своевременно.

И пак да си кажа - ако гаджето ми не ме целуне в продължение на седмица и се държи студено и дръпнато пред хората, при това без разумно обяснение (макар, че какво би било възможно да е това обяснение), вероятно в края на седмицата няма вече да ми е гадже.
    Ебати крайните изказвания. Ами ако сте заедно повече от 2-3 месеца и наистина държиш на него, пак ли така ще направиш? Много си отворена, ама на практика ме съмнява.

BloodyF - много изпаднала ве момиче. Къде ги намираш такива убитаци? Тва е.. кат е на 26 и има кола може да е сакат с жълта книжка и пак ше го земете. Еби му майката.. Стандарт липсва за теб.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    върти свирки и ще се оправят нещата

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Той ако наистина искаше да излезете,нямаше да го спре и ураган -.- може да си му омръзнала или пък да сте се "очуждили" ,пробвай да върнеш искрата,па ако не стане здраве да е ...
    едит: попрочетох малко повече :Д просто поговорете :Р
    Последно редактирано от пAteNцЕ : 10-31-2012 на 08:52

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    BloodyF - много изпаднала ве момиче. Къде ги намираш такива убитаци? Тва е.. кат е на 26 и има кола може да е сакат с жълта книжка и пак ше го земете. Еби му майката.. Стандарт липсва за теб.
    да, затова че има кола и е на 26 съм го взела, да знаеш
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Ебати крайните изказвания. Ами ако сте заедно повече от 2-3 месеца и наистина държиш на него, пак ли така ще направиш? Много си отворена, ама на практика ме съмнява.
    А ако сме заедно от 23 години и имаме 7 деца и две котки? Да, ама не. Става въпрос за 7-8 седмици, нелепи оправдания и липса на интимен контакт. Първите месеци би трябвало да не могат да си отлепят ръцете един от друг. Те не се целуват с дни и не се виждат когато вали, щото видиш ли, него го е страх от дъжда.
    Отворена или не такъв типаж бих го зарязала без да му мисля много.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Тук навлизаме много в теория на вероятностите.
    Я кажете, каква е вероятността първите месеци да се държи така нелепо и това да има супер основателна причина, за която И. да не се тревожи? ВТФ.
    По-притеснителното не е, че е лигав женчо, а че не намира алтернативи. Казва "Няма да се видим" и не се виждат. Няма я алтернативата: "Хайде в някое топло кафе, ще разделим таксито/бензина", "Хайде у нас" и т.н. Само оправдания. Има ли желание - има и начин.
    Това с грубостта пред други хора или липсата на целувки да не го коментирам изобщо...
    Или много го мързи, или не му пука за нея - не знам. Но в една връзка трябват малко усилия, инициативност, действия. Efforts бих казала, защото ми звучи по-добре. Да те мързи толкова да положиш усилия показва що за скапан, апатичен човек си. И скучен също.
    И не мисля, че една жена би била доволна и щастлива да е с такъв до себе си, ако ще да е "най-изпадналата".
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен
    //

Как си го представяте т'ва 26 годишен мъж да се хване зор да си дава и да води сополиви разговори с някакво момиченце ?

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    А ако сме заедно от 23 години и имаме 7 деца и две котки? Да, ама не. Става въпрос за 7-8 седмици, нелепи оправдания и липса на интимен контакт. Първите месеци би трябвало да не могат да си отлепят ръцете един от друг. Те не се целуват с дни и не се виждат когато вали, щото видиш ли, него го е страх от дъжда.
    Отворена или не такъв типаж бих го зарязала без да му мисля много.

+

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    //

Как си го представяте т'ва 26 годишен мъж да се хване зор да си дава и да води сополиви разговори с някакво момиченце ?
    Така както беше описан, "мъж" не е правилната дума в конкретния случай.
    Иначе си прав, много прав.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ама мноо си наивна честно.

Или момъка е голям лигльо и верно ги мсили нещата с които ти пълни главата, или просто си му поредната и те пързаля както му скимне.

Ич не му е нормално поведението и не знам по каква причина изобщо се съгласяваш да търпиш. Нито сте от толкова време заедно, нито нещо кой знае какво ви се е случило, нито имаш някви сериозни намерения към него... нито на годините ви отива подобна детска история. Времето не ви е оправдание за нищо, още повече че той има кола. Неговото студено отношение към теб няма основателна причина освен ако няма херпес. Щото той може да те зарази и само с присъствието си. Грипните бацили са устойчиви, нагли копелета, които виреят навсякъде.

За мен няма нужда от повече разговори предвид нелепостите, които ти е казал и ти си му се вързала. Търпи си и върти кавали ако това ти е идеала за връзка и заради няколко хубави момента ще станеш по ниска от тревата на голф игрище, или му покажи вратата и да размотава друга. Баси...елементарен проблем.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Само не мога да разбера-хем я размотава, хем пък няма изгода от това цялото размотаване, защото толкова се и виждат-самопреебава се някак си. Не ми се вярва да върти 20, 30. че дотолкова да не го интересува как с едната куца нещо . Абсурд. За какво да я пързаля? Нищо не получава от това? Някакво объркано става .

Град
    В мислите на хората
    Не е нужно да има изгода. Може просто да му е през трибуквеника, и тя да е много назад в приоритетите му. Щото не му се занимава да я реже, щото ще е сам, а така има някой да му прави душевни чекии и да му вдига рейтинга пред самия него си. Или му липсват ташаците за да я скъса.

В едно съм сигурен обаче - че пича изобщо няма някакви по сериозни намерения към нея, да не кажа че няма никакви намерения.

Dr. Gregory House

Може и да си прав.. и все пак, ако първоначално не му е била интересна, въобще защо е избрал да се занимава точно с нея. Да, за да не е сам, но има и други, на които може би нямаше да казва, че атмосферното налягане е високо, ниско, има циклони и затова не може да излезе.. знам ли

Град
    В мислите на хората
    Не съм казал че никога не му е била интересна. Вече не му е интересна. Причините може да са много, и не е наша работа да ровим в тях в момента.

Истината е че всички правим перфектно първо впечатление, но не на всички това е ежедневното ни аз.

Заеби циклоните, ураганите и дъждовните условия. Това е просто маска, оправдание. Ако беше друга или не беше се разболял, щеше да е че няма пари за бензин, или че колата му е на ремонт, или майка му не му е изпрала чорапи или че му се спи или някоя друга също толкова абсурдна идея.

Dr. Gregory House

Даа... прав си, всъщност

Мега фен Аватара на Blab
    предлагам ти, ако искаш, да ми пратиш рождените данни на двамата (година, дата, място, час) и ще се опитам да направя кратък коментар. (за личността му и периода, през който преминава. и за взаимоотношенията ви по принцип)

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    блаб се развихри.

Мега фен Аватара на Blab
    в настроение съм :Д

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Един,единствен път съм се държала по тоя начин ... Бях на около 17 години с връзка от рода на 2 години и нещо,която беше пред своя край.Около седмица-две го избягвах,държах се по-студено като се видим и т.н.,а накрая реших,че вече няма смисъл да се мъчим да запазим връзката си,която се беше изчерпала ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    "ще разделим бензина"

Блъди, по едно време се беше развихрила из форума, пускаше злобни коментари за тая и оная, раздаваше го оборотна, сега нещо са ти подрязали крилцата май.
    Вие сте гаджета, ама той наясно ли е? Щото не е задължително креватна гимнастика веднъж-дваж седмично да ви прави двойка.
    Не те иска. Хвърляй боб, карти Таро, гадай по фазите на Луната, пускай теми из форума, търси някви знаци на тялото, самозаблуждавай се - кел файда. Ако те харесваше, нямаше да може да издържи дори ден без да те види, какво остава за цяла седмица! Него го бх за теб, така че не виждам кво се напрягаш.

И не, не е въпросът, че е на 26, пък тя е в пъти по-малка и какво всъщност търсел той с нея. Става дума за нормални човешки отношения, за елементарно възпитание, което го имаш и на 16, и на 26, и на 96, а именно - да имаш уважение към човека отсреща и да пазиш достойнството му. Все пак сте прекарали известно време заедно, затова е редно, когато искаш да прекратиш отношенията ви, да си кажеш точно и ясно, че просто не се получава, вместо да се държиш точно като путка, да се криеш, да сучеш и да си придаваш важност, заблуждавайки половинката си.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    има нас, и според мен, и според него
    а след като си поговорихме и се отпуснах и го питах всичко, което исках нещата се оправиха и вече сме добре
    това с целувките и прегръдките наистина е било така, негова близка приятелка ми каза, че е избягвал да си говори с нея по-близо миналата зима, за да не я разболее, така че явно си е такъв
    а за излизанията-вече се примири,че няма да спира да вали и ще си излизаме независимо от времето
    а Влади, някакви много крайни заключения правиш и не ми харесва това (:
    *казвам само.

*Блаб, ЛС.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Не знам, ама като чета темата и най-вече коментара на Намби... ми изникна - нещата са толкова простички всъщност.
    Когато има желание - има начин. Когато няма - оправдания.

Това дори не го казвам във връзка с конкретния казус - казах си вече мнението. Казвам го по принцип... Няма такива неща - сложно е, драматично е и т.н. Има мотивация и обич. Или ги няма.

Намби, благодаря за мнението.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    В мислите на хората
    Блъди - сякаш не си ми свикнала на стила. А дали ти харесва ли не.. за жалост никой не го интересува в тоя живот. Нещата се случват със или без одобрението ти.

Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си