Zdraveyte mnogo bih se radvala ako mi otgovorite.Imam problemi v uchiliste.Cveta na kojata mi e malko po razlichna ot na drugite i tova postoqnno me drazni.Vinagi se Sramuvam che sam po razlichna ot drugite nqkoi me napadat. Cveta na kojata mi e cheren kakv da pravq pomognete mii
Не мисля, че това има нещо общо с козметика и диети.
И кирилицата е задължителна.
Бъди по-смела, опълчи им се! Покажи им, че да си различен не е срамно или унизително, а напротив, точно това те прави уникална. Те трябва да знаят, че ти не си по-малко от тях. Ако не стане, игнорирай ги! Какво ти пука? Намери си приятели(естествено, ако нямаш, а аз съм сигурна, че имаш) които да те оценяват и обичат такава, каквато си!
И моя тен е по-тъмен и някои приятелки се шегуват с мен, заради това, но аз не се обиждам. Даже се радвам, че съм по-тъмна, защото всички за с бяла кожа и аз се отличавам от тях. А пък и съм забелязала, че по-тъмните момичета винаги са много хубави i po-jelani
Вярвай в мечтите си !
^ Тва пък изобщо не е вярноНе мисля, че цвета на кожата има много общо с красотата
![]()
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence
ко рече ?! цвета на кожата няма абсолютно нищо общо с външността.. както едно момиче с много светла кожа може да изглежда ужасно нежно така и с по тъмна.. както едното може да има секси излъчване така и другото... няма значение цвета на кожата.. естествено да не си като минала през 5 солариума и с коса изрусена до бяло - е тогава вече цвета на кожата има значение,но не говорим за такива крайности
Да бе сигурно за това рускините са най-красивите жени в света ..защото са с тъмна кожа.Глупости говорите ..Anjelina Jolie да не би да е не е нежна и да не е желана (Abbey Lee,Megan Fox,Bianca Balti) Или 50-те години по времето на Marilyn Monroe и Audrey Hepburn Идеала за красота е бил с бяла кожа .
Ами не мисля, че има нещо общоМоже да си грозна, да се печеш под слънчето ще придобиеш тен и кво? Красива ли ще станеш? Тва са пълни глупости
Красотата няма нищо общо с цвета на кожата, можеш да си красив с всякакъв цвят кожа
![]()
Цвета на кожата няма общо с външността? Я си го прочети и после виж кво съм написал горе и се върни. Има хора с генетично по-тъмен цвят на кожата, което не е същото като тен. Разбира се че атрактивността на един човек зависи от много фактори, но по мое наблюдение хората с генетичен тен са една идея по привлекателни. Въпрос на вкус е.
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
много добре знам - имам 2 братовчедки с по тъмна кожа и какво ? по тая логика само като сме с тен трябва да бъдем харесвани - айде моля ти се .. по горе ти дадоха периоди от време - и то големи периоди от време,когато бялата кожа е била повече .. дай сега и ние да кажем че е така ?! изобщо няма нищо общо... като си с по тъмна кожа нито ще ти се променят чертите и външния вид, нито нищо ... и да.. ти го каза - въпрос на вкус което е предостатъчно .. защото както има хора,които харесват тъмен цвят така и бял
Ох хора.. просто тъмната кожа придава някаква екзотичност, която обикновено се харесва на повечето мъже ... Не става дума толкова за красота, а по-скоро за екзотичност ... Ти може да си красив както и с бяла кожа, така и с по-тъмна .. и да си по-грозноват пак по същия начин.
На мен много пъти са ми казвали, че ме харесват на външен вид, защото изглеждам екзотично, заради по-тъмния си тен ... не щото съм уникално красива или нещо такова, просто изглеждам екзотично
Иначе до авторката .. няма нищо лошо в тъмната кожа .. и мен са ме бъзикали, защото съм по-тъмна.. преди време и аз много се дразнех, всъщност и все още искам да съм малко по-светла, ама човек трябва да се радва на това, което има и да се възползва максимално от него
Да, точно тази дума търсех - екзотично. А това че искаш да си по бяла не го разбирам, това е генетичен дар и аз лично никога не бих си го заменил с нищо. Незнам дали не е някво съвпадение, но повечето (ако не и всички) хора който съм виждал с по-тъмна кожа (мен вкл.) имат и по-плътни устни. Ако това си ти на аватара ти, още веднъж затвърждавам това си наблюдение.
Кожата няма значение за красотата. Аз харесвам много бели хора или с много тъмна кожа. Но всеки има различни предпочитания.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
И исках да кажа,че тъмните момичета, които аз съм срещала винаги са били хубави. Почти не съм срещала момиче с по-тъмна кожа, което да е грозно, а пък белите момичета са ми почти еднакви и повечето са обикновени, а пък по-тъмните момичета винаги се отличават с красотата си !! Това си е моето мнение !!
Вярвай в мечтите си !
Мда заяждаш се, защото съм сигурна, че ако някой беше казал, че момичетата с по-светла кожа винаги са по-привлекателни от тези с по-тъмната кожа нямаше нищо да кажеш, налии ??
Вярвай в мечтите си !
Кирилица!
Не ти разбрах проблема. Кво ти е на кожата?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5