.
Затворена тема
Страница 5 от 22 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 526
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Просто и ясно: Не виждам как девствен ще ме привлече дотам, че да искам да си легна с него. Знам какви качества ме привличат в един мъж и не смятам, че такъв, който не е правил секс, ги притежава и владее необходимите тънкости. Самият факт, че съм по-напред от него в това отношение, също би ме отблъснал.
    Удоволствието ми ще е на 0, ако трябва да го играя учителка и да го уча на елементарни неща. Може светът да е изчел, докато не е видял вагина на живо, няма как да умее доста неща.

Значи казваш , че ако момчето е девствено , няма да искаш да правите секс.

Комплекси... Комплекси.
    Като почнем от коментара на онзи към Пантерата и стигнем до този на Guardian02. И то най-вече заради факта, че почвате с личните нападки, вместо да извадите сносен аргумент, с който да оборите "гадните курви".

По принцип не винаги си личи кой е девствен и кой не е. Не всички девственици са като тези.
    Даже, като се замисля, често се е оказвало, че някой е девствен, а дори не съм предполагала, че е.
    Трябва да спрем/-ете да мислите в клишета.

Да вземем предвид един моя приятел. Той е имал 2 момичета досега (I'm number 2) и не, не е "путьо", "лигльо" и т.н. Даже е най-мъжественият ми и готин приятел досега, с подход, загадъчен.. Наистина най-красивият и с най-мъжко присъствие от досегашните ми - които, за справка, приятелките ми наричаха с какви ли не смешни имена, понеже не ги одобряваха, но това е друг въпрос.
    Предната му приятелка изобщо не е предполагала, че той е девствен, когато са се зарибявали. Човекът си се е държал Ок, а не като някакъв неуверен сдуханяк и т.н. Поради простата причина, че не е кой знае какво да си девствен.
    В момента, в който се е зарибявал с нея, и други мацки са го налазвали, и то при това яки, даже ревнувах много от едната.
    Когато сме си говорили с него, той ми е казвал, че винаги е искал първият път да е с някоя специална - само не знам това идиот ли го прави? Аз бих казала доста стойностен човек. И някак си, винаги е странял от безсмислените изживявания, отлагал е първия си път, а не, че нямал възможности. Изглеждал е супер мистериозен, а не сдухан, изплашен и т.н. Държал е на себе си, на решенията си, искал е да направи добър избор, бил е принципен. Това Е готино. Ако не е готино за вас, то не е и отблъскващо, обаче, защото, както казах, просто не се е държал като ония девственици от американските филми - nerds, geeks, awkward kids и т.н.

Така че е глупаво да се говори напред-назад какви качества имат девствените и какви не. Имам чувството че говорите доста наизуст.
    Това не оправдава и "опонентите" ви, които пък се чудят откъде да си изсмучат аргументите и започват да обиждат и да се гневят. То с техните реакции не знам какво се опитват да покажат... Емоционална нестабилност ли? Гняв ли? То гневът си личи. И само показва колко много всъщност се жегват от "проблема" девственост.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Отне време преди да можехме да се насладим на другия изцяло. И точно в това е въпроса. Защо да си губя времето в учене на някого и минус удоволствие, когато мога да получавам страхотни сексуални преживявания с другиго?
    Пък всички знаем, че на 15 животът ти се състои само в това.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от w0sh Виж мнението
    Пък всички знаем, че на 15 животът ти се състои само в това.
    Да, това беше целта на живота ми преди година.

Тц. На 15 не мислех само за секс. Но продължавайте с личните нападки, само защото имам различни предпочитания. Т'ва е все едно да те критикувам, защото видиш ли не искаш да спиш с руси или червени.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Комплекси... Комплекси.
    Като почнем от коментара на онзи към Пантерата и стигнем до този на Guardian02. И то най-вече заради факта, че почвате с личните нападки, вместо да извадите сносен аргумент, с който да оборите "гадните курви".

По принцип не винаги си личи кой е девствен и кой не е. Не всички девственици са като тези.
    Даже, като се замисля, често се е оказвало, че някой е девствен, а дори не съм предполагала, че е.

Да вземем предвид един моя приятел. Той е имал 2 момичета досега (I'm number 2) и не, не е "путьо", "лигльо" и т.н. Даже е най-мъжественият ми и готин приятел досега, с подход, загадъчен.. Наистина най-красивият и с най-мъжко присъствие от досегашните ми - които, за справка, приятелките ми наричаха с какви ли не смешни имена, понеже не ги одобряваха, но това е друг въпрос.
    Предната му приятелка изобщо не е предполагала, че той е девствен, когато са се зарибявали. Човекът си се е държал Ок, а не като някакъв неуверен сдуханяк и т.н. Поради простата причина, че не е кой знае какво да си девствен.
    В момента, в който се е зарибявал с нея, и други мацки са го налазвали, и то при това яки, даже ревнувах много от едната.
    Когато сме си говорили с него, той ми е казвал, че винаги е искал първият път да е с някоя специална - само не знам това идиот ли го прави? Аз бих казала доста стойностен човек. И някак си, винаги е странял от безсмислените изживявания, отлагал е първия си път, а не, че нямал възможности. Изглеждал е супер мистериозен, а не сдухан, изплашен и т.н. Държал е на себе си, на решенията си, искал е да направи добър избор, бил е принципен. Това Е готино. Ако не е готино за вас, то не е и отблъскващо, обаче, защото, както казах, просто не се е държал като ония девственици от американските филми - nerds, geeks, awkward kids и т.н.

Така че е глупаво да се говори напред-назад какви качества имат девствените и какви не. Имам чувството че говорите доста наизуст.
    Това не оправдава и "опонентите" ви, които пък се чудят откъде да си изсмучат аргументите и започват да обиждат и да се гневят. То с техните реакции не знам какво се опитват да покажат... Емоционална нестабилност ли? Гняв ли? То гневът си личи. И само показва колко много всъщност се жегват от "проблема" девственост.
    Единствения човек , който каза нещо стойностно в цялата тема !

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Бе била съм първа на 2 момчета до сега .... и на двамата по никакъв критерий не им личеше, че са девствени ..
    И не съм единствената, имам и много приятелки, които са първи на приятелите си ... и не са се оплаквали, нито, че са неуверени, нито някви подобни глупости, каквито изговорихте в тая тема
    Ти поне разбра че става на въпрос по принцип, а не конкретно за секс за една вечер, разбираемо е че секса за една вечер трябва да е хубав, а хубав секс ще получите от някой опитен(не че това е гарантирано ), но разбира се има и момичета с по-различни предпочитания. Нападките бяха напълно излишни от страна на някой от потребителите, ако искате да кажете нещо на някой, кажете му го с градивна критика, а не с нападки(ако съм нападнал някой, моля да ме извини!) Мииирррр ваааам!
    Последно редактирано от TheNormalGuy : 10-31-2012 на 14:05

Абе какви мъже сте тука обяснявате като някакви п***и я се дръжте малко на положение,няма как да очаквате някакви сериозни постижение с момичетата при положение че имате по малко минути прекарани в разговори с тях от колкото мнения в някакъв форум
    Излизайте на вън научете се да говорите без да забивате на всяка втора дума едно и също че ви изпитват по история и тогава може да изразявате мнение кой колко уверено се държи жените не ни избират по бройка а по държани вие имате толкова момичета зад себе си колкото им кажете така че това ви е най-малкия проблем
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Да, това беше целта на живота ми преди година.

Тц. На 15 не мислех само за секс. Но продължавайте с личните нападки, само защото имам различни предпочитания. Т'ва е все едно да те критикувам, защото видиш ли не искаш да спиш с руси или червени.
    Девойче,(или пък вече не ) това, което сама си стори в старанието си да изригигнеш като гейзер от еманципираност и самостоятелност е достойно да бъде гравирано върху стената на плача. Не знам как си способна да не проникнеш отвъд самотното изречение, което написах. Годините първо са саркастична забележка върху това, че още имаш мляко по устата, защото мен не ме интересува точната цифра в началото на ЕГН-то ти.
    Останалата част от това колосално изречение, което обори по такъв титаничен начин иска да каже, че поради годините и опита си, може би е малко комично да се изрязяваш толкова дуалистично при положение, че ме съмнява, че дори си имала достатъчно опит да си вързваш обувките, камо ли в интимните човешки отношения. Показваш промискуитет, който е недостоен за каквито и да било похвали, а по-скоро за порицание.
    Това имам да кажа под ягодите.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Комплекси... Комплекси.

+

Мисля че това мнение слага край на предаването!!!
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от GrandProtector Виж мнението
    +

Мисля че това мнение слага край на предаването!!!
    Agree!

Цитирай Първоначално написано от ShiTmARMALADE Виж мнението
    Абе какви мъже сте тука обяснявате като някакви п***и я се дръжте малко на положение,няма как да очаквате някакви сериозни постижение с момичетата при положение че имате по малко минути прекарани в разговори с тях от колкото мнения в някакъв форум
    Излизайте на вън научете се да говорите без да забивате на всяка втора дума едно и също че ви изпитват по история и тогава може да изразявате мнение кой колко уверено се държи жените не ни избират по бройка а по държани вие имате толкова момичета зад себе си колкото им кажете така че това ви е най-малкия проблем
    Ето ТОВА мнение слага край на темата

да моя първи път бях с девствен но момента пак беше незабравим и супер хубав даже неочаквано хубав

Град
    las vegas, nevada
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Четейки твоето мнение мога да ти се изсера на плешивата глава, помяр долен
    Защо си толкова негативно настроен? Аз говоря факти и нямам за цел да обидя приятелката ти. Това, че се засягаш от истината не е мой проблем. Осъзнай се и бъди мъж, а не путка заради путка.

Съжалявам за оффтопика.

Мега фен
    Комплекси... Комплекси.

ъъъъ Моите коментари не са по темата

Мега фен Аватара на draid
    Абе при секс за една вечер, не чакайте някой да се раздава за друго, освен за собственият си кеф. И термина девствен е некоректно да се използва за мъжки пол.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от GrandProtector Виж мнението
    Ти па си много отворен е. Не виждам автора който цитираш да те е засегнал с нещо. Хайде по полека с грубостите.
    А ти май си нов тука.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от w0sh Виж мнението
    Девойче,(или пък вече не ) това, което сама си стори в старанието си да изригигнеш като гейзер от еманципираност и самостоятелност е достойно да бъде гравирано върху стената на плача. Не знам как си способна да не проникнеш отвъд самотното изречение, което написах. Годините първо са саркастична забележка върху това, че още имаш мляко по устата, защото мен не ме интересува точната цифра в началото на ЕГН-то ти.
    Останалата част от това колосално изречение, което обори по такъв титаничен начин иска да каже, че поради годините и опита си, може би е малко комично да се изрязяваш толкова дуалистично при положение, че ме съмнява, че дори си имала достатъчно опит да си вързваш обувките, камо ли в интимните човешки отношения. Показваш промискуитет, който е недостоен за каквито и да било похвали, а по-скоро за порицание.
    Това имам да кажа под ягодите.
    Очакваме отговор.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ако да бъдеш курва означава да искаш качествен секс, то тогава курва съм, да.
    Второ, девствен няма как да ме привлече достатъчно, че да ме вкара в леглото. Обаче, ако момче ме привлича и ме вкара в леглото си, след което каже че е девствен, няма да го зарежа.

Това е от мен. Няма какво повече да кажа по темата.
    Въпросът не е какво искаш, а основно какво може да дадеш за да получиш.
    Обаче девствен нямало как да те привлече достатъчно за да те вкара в леглото си, обаче ако момче те привличало след което те вкара в леглото си и кажел чак тогава,че е девствен нямало да го зарежеш. Ами браво.Аплодисменти,защото ако те вкара в леглото си и след изкреното му признание ти се отдръпнеш това показва само едно.Че грам не си заслужаваш и вместо да се е старал да е напълно искрен с теб си заслужаваш да те опъне и след това да те пита харесал ли ти е секса с девствен,за което ти винаги можеш да излъжеш де.Обаче пък ако все още не те е вкарал в леглото си и ти каже, че е девствен това абсолютно му занулява шансовете въпреки искреноста му,защото ти въпреки целият си голям натрупан опит се притесняваш да преподадеш някой друг урок дали поради факта, че си неуверена дали го можеш или от чисто егоистични подбуди.Съответно,защо някои момчета лъжат момичетата и не смеят да им се доверят пък после се пускат разни сърцераздирателни теми,защото даденият пич и нямал доверие,лъгал я и и признавал някакви толкова важни неща след като вече са направили секса. Ами може би точно поради притеснение от подценяване и още куп причини.Но пък те тези дето се праскат с по две три едновременно и грам не им дреме за момичето отсреща,защото е за тях поредната кифла,която чукат колкото и да се правят на добрички и влюбени са най-готините
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ето що повечето момчета лъжат, че не са девствени... Щото явно има момичета, които откриват разлика в самото ти отношение, когато си казал, че си девствен, и когато си решил да прикриеш тоя факт ... fuck logic ...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Но пък те тези дето се праскат с по две три едновременно и грам не им дреме за момичето отсреща,защото е за тях поредната кифла,която чукат колкото и да се правят на добрички и влюбени са най-готините
    Точно
    Те повечето момичета са влюбват в такива , после що били наранени ...

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    А ти май си нов тука.
    Рядко влизам, или както искаш там го наречи.
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Ето що повечето момчета лъжат, че не са девствени... Щото явно има момичета, които откриват разлика в самото ти отношение, когато си казал, че си девствен, и когато си решил да прикриеш тоя факт ... fuck logic ...
    Сега ли го разбираш?
    Всеизвестен факт е, че девствените са задръстени и многоброини други прилагателни т.е. не си готин.

Смятай, щом голям процент от днешните момичета крият факта, че са девствени.
    Society is fucking twisted.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShiTmARMALADE Виж мнението
    Съгласна съм.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    By PinkPan7her

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Но пък те тези дето се праскат с по две три едновременно и грам не им дреме за момичето отсреща,защото е за тях поредната кифла,която чукат колкото и да се правят на добрички и влюбени са най-готините
    За теб момчетата се делят на два типа - девствени и такива, така ли? Ти от кои си?
    Бих дала пример с моя приятел, ама вече ми омръзна.

Хубаво, нека съм от порно индустрията (ще го приема като комплимент), нека съм егоист - най-искрено си казвам, че нямам желание да обучавам никого. И дълбоко се съмнявам, че сексът ще е едва ли не най-перфектният след 2-3 месеца.

Ако да бъдеш курва означава да искаш качествен секс, то тогава курва съм, да.
    Второ, девствен няма как да ме привлече достатъчно, че да ме вкара в леглото. Обаче, ако момче ме привлича и ме вкара в леглото си, след което каже че е девствен, няма да го зарежа.

Това е от мен. Няма какво повече да кажа по темата.
    Мда. Вие сте малко като "едно си баба знае, едно си бае".

By PinkPan7her
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на draid
    By PinkPan7her

За теб момчетата се делят на два типа - девствени и такива, така ли? Ти от кои си?
    Бих дала пример с моя приятел, ама вече ми омръзна.

Хубаво, нека съм от порно индустрията (ще го приема като комплимент), нека съм егоист - най-искрено си казвам, че нямам желание да обучавам никого. И дълбоко се съмнявам, че сексът ще е едва ли не най-перфектният след 2-3 месеца.

Мда. Вие сте малко като "едно си баба знае, едно си бае".

By PinkPan7her
    Вие всички си мислите че девствен значи някакъв дето като види момиче и си гълта граматиката - тотална грешка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си