- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- MUSIC IS FUCKING DEAD!
и все пак
кока
кока
кока
motherfuckers
и в резюме става тва:
basket case
stop
1 fckn minute
bla bla
fckn justin bieber
motherfucking things
boulevard of broken guitars
god love u all
green day is sorry about the force canceling some shows all around the world
billie is in rehab
NOMNOMNOM
Мила Патиланке,
пиша ти бавно, защото знам, че ще четеш бавно. В този форум всеки иска да бъде забелязан и го прави предимно пишейки глупости, но понякога се появяват потребители, които се опитват да изпъкнат пишейки разни високопарни слова, наливайки фалшив морал и пламенно заклеймявайки всички, които не са лицеприятни на техните собствени разбирания. Затова и някак си не е интересно да чета за пореден път едно и също. Затова седни, опитай се да се усмихнеш и прояви някакво чувство за хумор, дори и да ти е отстранено по оперативен път.
С Уважение,
Патиланчо
Тъпокопелебагерист
Ами ти ще си, че ако бях написал баба Цоцолана, можеше и да ми се разсърдиш...
А ние не искаме да ни се сърдиш, защото ще започнеш да ни громиш със думи жежки и присъди тежки.![]()
Честно казано, бейби, предпочитам да наливам морал, отколкото да редя слова, между които няма никакъв смисъл. Защо е необходимо да харесвам всички ? Защо трябва да си затварям очите непрекъснато ? Вече съм споменавала, но в днешно време е срам да се нарека жена, вземайки предвид лекото поведение на 90% от моите връстнички. Не искам да ме поставят под общ знаменател и също не искам да раздавам правосъдие, но понякога е неизбежно, както очевидно за теб е неизбежно да направиш поредния си тъп коментар и да образоваш музикално всички обитаващи форума. Че нямам чувство за хумор е проблем, който засяга единствено и само мен самата. Оперирана съм, да. И то по лично желание. Някак ми е просташко да се смея на малоумщини, подобни на твоите.
П.П. Ти защо си се писал Патиланчо ? Да не би да ме оприличаваш със себе си, бейби ?
Не мислиш ли,че поне от уважение от това че е два пъти по-голям от теб, трябва да си замълчиш, ако не заради друго, поне уважавай тези над теб, умствено и на години.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
дето се вика теб не те ебът без 2 вечери, 3 кина, 7 разходки в някой осран от кучета парк, 23 кафета, и всичко това в рамките на 3-4 месеца
n00bs
Уважавам го, както уважавам и твоето мнение, но не го приемам. Въобще не ме интересува на колко години е всъщност. Живеем в свят на еманципацията. Пък и виртуално не ме гложди особено дали е на 40, 30, 20, 10.
yakuza_, вероятно ме бъркаш с някой себеподобен. (м.р.; надявам се да си разбрал намека)
Последно редактирано от Тита : 11-01-2012 на 16:22
Интересно ми е за каква всъщност се имаш? А защо като толкова те дразним и сме под твоето очевидно високо интелектуално ниво, продължаваш да влизаш тук, млада госпожице?
Явно ние не можем да ти предложим разговор от висок стилистичен вид.. Не можем и да стъпим дори на малкия пръст на твоите познания и на ценностната ти система. Жалки сме и сме принудени да живеем с това.
О не, чакай.. излъгах.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Не сте прави за годините.. Аз съм на 18, но се чувствам на 12 най-много..![]()
Нямам идея защо си останала с това впечатление. Имам всъщност - защото на няколко пъти те нападах. Друг досега не ме е провокирал. Всъщност си единствената. И не ме дразниш ти, а начинът, по който се ''предлагаш'', било то и виртуално и това, че непрекъснато нападаш момичетата. Може би съм феминистка, знаеш ли. Това отдавна ти го казах и показах, не знам защо се правиш на ощипана госпожица. Но грешиш - никога не съм имала нищо против чуждото мнение. Дори го защитавам, както сама можеш да видиш. Други въпроси имаш ли ? Ако имаш, питай, че да се изясним сега.
леле леле
толкова е тъпо и безлично тука с ваще еднакви спорове,че..
аз как се разбрах с тоя нямазначениее-казах му да си бием игнорите и точка
вие нито се избягвате,нито спирате
ебах ви змията