.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 144 от общо 144
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от Тита Виж мнението
    Нямам идея защо си останала с това впечатление. Имам всъщност - защото на няколко пъти те нападах. Друг досега не ме е провокирал. Всъщност си единствената. И не ме дразниш ти, а начинът, по който се ''предлагаш'', било то и виртуално и това, че непрекъснато нападаш момичетата. Може би съм феминистка, знаеш ли. Това отдавна ти го казах и показах, не знам защо се правиш на ощипана госпожица. Но грешиш - никога не съм имала нищо против чуждото мнение. Дори го защитавам, както сама можеш да видиш. Други въпроси имаш ли ? Ако имаш, питай, че да се изясним сега.
    Че защо да не нападам момичета? Нападам и момичета и момчетата, не подбирам, прости ли са-не си млъквам. Мой проблем си е с кого как разговарям, или на кого как и дали се предлагам, нали така?
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Така, babe, ще се облека, когато започна да бачкам на магистралата.
    xPafx, ставаме банални с тази тема. Мисля, че ти вече си наясно, че не ми допада това поведение. Опитвам се да игнорирам, но не винаги се получава. Няма и да се получи, бъди сигурна. А и щом ти е познато чувството да критикуваш, не би трябвало да се боиш да бъдеш критикувана. Къде отиде моят принц на бял кон ? (за жалост май само с коня се запознах....)
    Последно редактирано от Тита : 11-01-2012 на 16:58

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    винаги има бавноразвиващи се
    Мързи ме да пиша, но тази песен казва това, което имам да кажа.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Обещаващо...

Супер фен Аватара на sashko705
    Mitch Lucker e умрял днес... WTF?!

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Наркотици или самоубийство?
    Не че нещо, просто е най-често срещаното в тези среди.
    WindScar <3333

Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Наркотици или самоубийство?
    Не че нещо, просто е най-често срещаното в тези среди.
    Божеееййй... в инцидент с мотор, не позна...

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people

Еми гадно, не съм слушала групата в която е, обаче определено това е ужасно нещо.
    Да почива в мир.
    И да е за урок на всички шофьори[не казвам,че е била негова вината]
    WindScar <3333

абе мн ми е чудно как да има мир като повечето отказват да приемат емотата и металистите...аз лично познавам много хора, които не могат да ме понасят само заради стила ми и заради музиката, която слушам.. :/ тъй че мир не може да има...
    и само да добавя че "наплива на нови" не е един и същ човек никой няма толкова свободно време за хиляда профила да спори със себе си

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от xxx_emo__girl_xxx Виж мнението
    абе мн ми е чудно как да има мир като повечето отказват да приемат емотата и металистите...аз лично познавам много хора, които не могат да ме понасят само заради стила ми и заради музиката, която слушам.. :/ тъй че мир не може да има...
    и само да добавя че "наплива на нови" не е един и същ човек никой няма толкова свободно време за хиляда профила да спори със себе си
    тези 2 неща нямат нищо общо!
    има емокор и незнам си кво
    НО НИКОГА НЕ СМЕСВАЙ МЕТЪЛ С ЕМО
    НИКОГА!
    щото ся ше ме изкараш че в годинисте си 14-17 съм била емо :/
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    тези 2 неща нямат нищо общо!
    има емокор и незнам си кво
    НО НИКОГА НЕ СМЕСВАЙ МЕТЪЛ С ЕМО
    НИКОГА!
    щото ся ше ме изкараш че в годинисте си 14-17 съм била емо :/
    Емоооооо!

Супер фен Аватара на marble
    Никога не съм свързвала емо културата с метъл.. По-скоро стил на обличане и живот. Не смятам, че някой ще те съди за това, че слушаш някаква музика. Изключваме чалгата, там е непростимо.
    Също, да..R.I.P на вокалиста на Suicide Silence.Не слушам такава музика, но днес беше тренд в туитър и видях, че има малка дъщеричка и ми стана много тъжно.

Aбе вече няма емота.. т'ва беше преди години.. Иии да има малка дъщеричка..

Това е толкова тъжно..

"Imagine all the people

Супер фен Аватара на Oldschool
    Цитирай Първоначално написано от xxx_emo__girl_xxx Виж мнението
    Хмммм, аз слушам емо, но съм убеден, че имаме прекалено различно понятие за понятието...

Ти например започваш с това, че ххората не харесват стила ти, което ме навежда на мисълта, че го правиш заради модата и тийнейджърското желание да се бунтуваш, аз просто харесвам групи като Embrace, които обаче не са фешън и не пеят за нещастна любов и други лигни, а просто... искат техните песни да изследват човешките емоции.

А проблема, че хората не могат да те понасят е не от стила ти и музиката, а от факта, че явно нямаш индивидуалност, а се криеш зад клишета и ги навираш в очите на хората, сори.

Цитирай Първоначално написано от Тита Виж мнението
    Честно казано, бейби, предпочитам да наливам морал, отколкото да редя слова, между които няма никакъв смисъл. Защо е необходимо да харесвам всички ? Защо трябва да си затварям очите непрекъснато ? Вече съм споменавала, но в днешно време е срам да се нарека жена, вземайки предвид лекото поведение на 90% от моите връстнички. Не искам да ме поставят под общ знаменател и също не искам да раздавам правосъдие, но понякога е неизбежно, както очевидно за теб е неизбежно да направиш поредния си тъп коментар и да образоваш музикално всички обитаващи форума. Че нямам чувство за хумор е проблем, който засяга единствено и само мен самата. Оперирана съм, да. И то по лично желание. Някак ми е просташко да се смея на малоумщини, подобни на твоите.

П.П. Ти защо си се писал Патиланчо ? Да не би да ме оприличаваш със себе си, бейби ?

Ехххх, очаквах нещо доста по-добро. Едно време и феминистките бяха по-пламенни и се получаваха сравнително интересни дискусии, а сега - някакви прекалено евтини заяждания или както се вика - много ниски топки ми подаваш. Хубаво е, че имаш някаква позиция, но ми е странно, че изхождаш от позицията на човек, който е над другите - с какво си повече от мен или от паф, която си захапала?

С по-висок (???)/строг морал? Всъщност е любопитен факт, че моралът е просто един набор от социално приети етични норми и като такива той се мени заедно със социума, правейки те социален инвалид и аутсайдер.
    Неумението да подходиш с хумор или дори някаква самоирония, както аз се опитах да направя е също много интересно и ми говори, че всъщност се притесняваш за твоя виртуален образ тук и много, ама адски много искаш да изпъкнеш като нещо повече от нас.

И третия въпрос - ти за какво си тук?

За да почешеш егото си, че си над другите ли? В раздел кръстен "Кофата"?

Истината, мило дете, е че тук хората се забавляват - може и да са тъпи, прости и да пишат глупости, аз самия дълги години плюх този раздел и продължавам да мисля, че е прекалено вдлъбнат, но също си давам сметка, че хората имат нужда да си изпростеят някъде - дали след тежък ден в училище, дали защото са ги ядосали в университета, смахнали са се от учене, работа или просто са тъпи копелета, какъвто е моят случай. И е хубаво човек да има къде да се излигави и да си пусне мръсотииката, защото и ти сереш миризливи лайна, но го оправдаваш с физиологията на човек, е подобните раздели са виртуални кенефи и си пускаме душевните миризливки, а други пишем кенефна поезия по вратите, но най-накрая никой не влиза в кенефа, за да пише докторат или да декламира Камю, съжалявам.

ПП. Писал съм се Патиланчо, защото много харесвам книгата и обичам така да започвам и завършвам пост, който да е директно обръщение. Може би трябваше да се придържам към канона и да те адресирам като Смехурка, но ми се струваш прекалено стегната, за подобно обръщение, както и ти самата го потвърди. Или пък просто в детството ми много са ме впечатлили творбите на Ран Босилек за патиланците... следващият път ще те адресирам като Фр. Т. Мититаки, честна багеристка

Оставам с впечатлението, че двамата търсим отговори на еднакви въпроси. Всъщност и аз се чудя какво дири човек като теб тук, а именно такъв, който отдавна е минал тийн периода в живота си? Възгласяваш мен като персона, опитваща се да влее морал и акъл на хората, но друго по-логично обяснение, касаещо теб, честно, не намирам. И все пак, въпреки че вече си отговорих сама на въпроса и трудно ще ми промениш мнението, може да опиташ. Знаеш ли, може да се вържа…..
    В позицията на човек „над другите” ме поставяш единствено ти. (може би и още няколко потребители, чието его вероятно съм засегнала) Нито съм, нито се старая да бъда. Не съм Майка Тереза, дори и захласнат моралист не съм, но винаги ще поставям на пиедестал въздържанието на хората не само във форума, но и навън от него. И ако „нещо повече от другите” означава да имаш различна позиция и да я изразяваш – да, повече съм. Но в крайна сметка има още много „повечета” тук, които дори и не си помислям да подценявам.
    И отново намесваш хумора, защо ? Не се опитвам и не искам да подхождам с такъв. Оперирана съм, казах си, особено що се отнася до тъпизми. Убеден си, че не се иронизирам… защо? Не мисля, че това е правилното място да го правя. Най-малкото, че никой тук не го интересувам, нито пък аз се интересувам някому. Целта ми във форума не е да се забавлявам – има много други места, предназначени за това, а и някак ми е неприсъщо това виртуално „забавление”. Регистрирах се, за да чета и защото имах определен въпрос, който вече зададох.
    В темата се намесих съвсем случайно. Не съм гледала в кой подраздел пиша, дори не знам какво означава това. Мнението ми ще е едно и също в целия форум.

П.П. Не е нужно да ми обясняваш всичко толкова подробно и „описателно”... чак просташко.

Аз съм тук, за да се забавлявам и това е очевидно и обичам да го правя с различни словесни еквилибристики.

Защо мисля, че се поставяш над другите - държанието ти във форума е такова - арогантно и агресивно към потребителя, имплицирайки превъзходство, което се стремиш да демонстрираш чрез начина си на изразяване, докато защитаваш личната си позиция. Но прозира и едно доста дребнаво заяждане, особено когато се опитваш да дискредитираш опонента си, като вмениш, че неговите писания са несвързани или простотии. Леко евтин номер отново, който лесно се забелязва и не е особено ефективен в дискусии, където е редно човек да аргументира тезата си, а не да хвърля твърдения и после да започва да атакува не противниковата позиция, а самият противник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си