- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- MUSIC IS FUCKING DEAD!
Така, babe, ще се облека, когато започна да бачкам на магистралата.
xPafx, ставаме банални с тази тема. Мисля, че ти вече си наясно, че не ми допада това поведение. Опитвам се да игнорирам, но не винаги се получава. Няма и да се получи, бъди сигурна. А и щом ти е познато чувството да критикуваш, не би трябвало да се боиш да бъдеш критикувана. Къде отиде моят принц на бял кон ? (за жалост май само с коня се запознах....)
Последно редактирано от Тита : 11-01-2012 на 16:58
Mitch Lucker e умрял днес... WTF?!
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Наркотици или самоубийство?
Не че нещо, просто е най-често срещаното в тези среди.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Еми гадно, не съм слушала групата в която е, обаче определено това е ужасно нещо.
Да почива в мир.
И да е за урок на всички шофьори[не казвам,че е била негова вината]
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
абе мн ми е чудно как да има мир като повечето отказват да приемат емотата и металистите...аз лично познавам много хора, които не могат да ме понасят само заради стила ми и заради музиката, която слушам.. :/ тъй че мир не може да има...
и само да добавя че "наплива на нови" не е един и същ човек![]()
![]()
никой няма толкова свободно време за хиляда профила да спори със себе си
![]()
![]()
Никога не съм свързвала емо културата с метъл.. По-скоро стил на обличане и живот. Не смятам, че някой ще те съди за това, че слушаш някаква музика. Изключваме чалгата, там е непростимо.
Също, да..R.I.P на вокалиста на Suicide Silence.Не слушам такава музика, но днес беше тренд в туитър и видях, че има малка дъщеричка и ми стана много тъжно.
Aбе вече няма емота.. т'ва беше преди години.. Иии да има малка дъщеричка..
Това е толкова тъжно..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Хмммм, аз слушам емо, но съм убеден, че имаме прекалено различно понятие за понятието...
Ти например започваш с това, че ххората не харесват стила ти, което ме навежда на мисълта, че го правиш заради модата и тийнейджърското желание да се бунтуваш, аз просто харесвам групи като Embrace, които обаче не са фешън и не пеят за нещастна любов и други лигни, а просто... искат техните песни да изследват човешките емоции.
А проблема, че хората не могат да те понасят е не от стила ти и музиката, а от факта, че явно нямаш индивидуалност, а се криеш зад клишета и ги навираш в очите на хората, сори.
Ехххх, очаквах нещо доста по-добро. Едно време и феминистките бяха по-пламенни и се получаваха сравнително интересни дискусии, а сега - някакви прекалено евтини заяждания или както се вика - много ниски топки ми подаваш. Хубаво е, че имаш някаква позиция, но ми е странно, че изхождаш от позицията на човек, който е над другите - с какво си повече от мен или от паф, която си захапала?
С по-висок (???)/строг морал? Всъщност е любопитен факт, че моралът е просто един набор от социално приети етични норми и като такива той се мени заедно със социума, правейки те социален инвалид и аутсайдер.
Неумението да подходиш с хумор или дори някаква самоирония, както аз се опитах да направя е също много интересно и ми говори, че всъщност се притесняваш за твоя виртуален образ тук и много, ама адски много искаш да изпъкнеш като нещо повече от нас.
И третия въпрос - ти за какво си тук?
За да почешеш егото си, че си над другите ли?В раздел кръстен "Кофата"?
Истината, мило дете, е че тук хората се забавляват - може и да са тъпи, прости и да пишат глупости, аз самия дълги години плюх този раздел и продължавам да мисля, че е прекалено вдлъбнат, но също си давам сметка, че хората имат нужда да си изпростеят някъде - дали след тежък ден в училище, дали защото са ги ядосали в университета, смахнали са се от учене, работа или просто са тъпи копелета, какъвто е моят случай. И е хубаво човек да има къде да се излигави и да си пусне мръсотииката, защото и ти сереш миризливи лайна, но го оправдаваш с физиологията на човек, е подобните раздели са виртуални кенефи и си пускаме душевните миризливки, а други пишем кенефна поезия по вратите, но най-накрая никой не влиза в кенефа, за да пише докторат или да декламира Камю, съжалявам.
ПП. Писал съм се Патиланчо, защото много харесвам книгата и обичам така да започвам и завършвам пост, който да е директно обръщение. Може би трябваше да се придържам към канона и да те адресирам като Смехурка, но ми се струваш прекалено стегната, за подобно обръщение, както и ти самата го потвърди. Или пък просто в детството ми много са ме впечатлили творбите на Ран Босилек за патиланците... следващият път ще те адресирам като Фр. Т. Мититаки, честна багеристка
Оставам с впечатлението, че двамата търсим отговори на еднакви въпроси. Всъщност и аз се чудя какво дири човек като теб тук, а именно такъв, който отдавна е минал тийн периода в живота си? Възгласяваш мен като персона, опитваща се да влее морал и акъл на хората, но друго по-логично обяснение, касаещо теб, честно, не намирам. И все пак, въпреки че вече си отговорих сама на въпроса и трудно ще ми промениш мнението, може да опиташ. Знаеш ли, може да се вържа…..
В позицията на човек „над другите” ме поставяш единствено ти. (може би и още няколко потребители, чието его вероятно съм засегнала) Нито съм, нито се старая да бъда. Не съм Майка Тереза, дори и захласнат моралист не съм, но винаги ще поставям на пиедестал въздържанието на хората не само във форума, но и навън от него. И ако „нещо повече от другите” означава да имаш различна позиция и да я изразяваш – да, повече съм. Но в крайна сметка има още много „повечета” тук, които дори и не си помислям да подценявам.
И отново намесваш хумора, защо ? Не се опитвам и не искам да подхождам с такъв. Оперирана съм, казах си, особено що се отнася до тъпизми. Убеден си, че не се иронизирам… защо? Не мисля, че това е правилното място да го правя. Най-малкото, че никой тук не го интересувам, нито пък аз се интересувам някому. Целта ми във форума не е да се забавлявам – има много други места, предназначени за това, а и някак ми е неприсъщо това виртуално „забавление”. Регистрирах се, за да чета и защото имах определен въпрос, който вече зададох.
В темата се намесих съвсем случайно. Не съм гледала в кой подраздел пиша, дори не знам какво означава това. Мнението ми ще е едно и също в целия форум.
П.П. Не е нужно да ми обясняваш всичко толкова подробно и „описателно”... чак просташко.
Аз съм тук, за да се забавлявам и това е очевидно и обичам да го правя с различни словесни еквилибристики.
Защо мисля, че се поставяш над другите - държанието ти във форума е такова - арогантно и агресивно към потребителя, имплицирайки превъзходство, което се стремиш да демонстрираш чрез начина си на изразяване, докато защитаваш личната си позиция. Но прозира и едно доста дребнаво заяждане, особено когато се опитваш да дискредитираш опонента си, като вмениш, че неговите писания са несвързани или простотии. Леко евтин номер отново, който лесно се забелязва и не е особено ефективен в дискусии, където е редно човек да аргументира тезата си, а не да хвърля твърдения и после да започва да атакува не противниковата позиция, а самият противник.![]()