.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: Класът

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Аз пък имам 18 годишни съученици, които си хапеха взаимно зърната.

anonymous708973
    Guest

Нашите само си ги щипят. Пхахаха :д

Трябва да общуваш с повече въздухари, че с тоя овен и тая дева край теб... не е на добре. :д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аа, 3-тата ми приятелка е близнаци, споко А овена има асцедент близнаци.

anonymous708973
    Guest
    А така! :Д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Най-вече общувам с три момичета. С останалите сме на общи приказки. С момчетата - на периоди. Има и свестни, обаче са пълни лапета и олигофрени. Донякъде аз съм си виновна, че не успях да се впиша, но... шанс.
    Винаги съм била така в училище. И то доброволно.
    Не харесвам лигави, незрели хора, които се смеят на всяко нещо, подиграват се на даскалите и още не са преживели лиготиите с "напиването" в междучасията. Като под напиване се има предвид в голямото 4 човека да делят едно кенче бира и през часовете да се заливат от смях за "огромната забранена глупост", която са направили. True story.
    Бях много, много по-зряла от повечето и съм така още от 4-5 клас ... И това не е признак на огромно самочувствие, а самата истина.
    И тия лапещащини.. Не благодаря.

Така че няма какво да страдаш от това, че не дружиш с някакви пълни олигофрени. При това безотговорни и тотално под твоето ниво :О

/добре, това нарочно го написах така :Д надутост intended
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Като цяло бързо успях да се впиша. Имаме още малко време заедно.. И всички ще ми липсват.
    Всеки от класа ми е с различни интереси, но не може да се каже, че се делим.
    Аз съм в най-голямата групичка 3 момичета и 4 момчета. Нямам доверие на всички, но стават за прекарване на свободното време.

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Винаги съм била така в училище. И то доброволно.
    Не харесвам лигави, незрели хора, които се смеят на всяко нещо, подиграват се на даскалите и още не са преживели лиготиите с "напиването" в междучасията. Като под напиване се има предвид в голямото 4 човека да делят едно кенче бира и през часовете да се заливат от смях за "огромната забранена глупост", която са направили. True story.
    Бях много, много по-зряла от повечето и съм така още от 4-5 клас ... И това не е признак на огромно самочувствие, а самата истина.
    И тия лапещащини.. Не благодаря.

Така че няма какво да страдаш от това, че не дружиш с някакви пълни олигофрени. При това безотговорни и тотално под твоето ниво :О

/добре, това нарочно го написах така :Д надутост intended
    Не мога да разбера хора като теб. Смяташ хората около себе си за ,,незрели лапета" само защото се забавляват по своему. И под забавление нямам предвид сериозно напиване, цигари, наркотици, а тъпите шеги, лигавщини и глупости в междучасията. Това са най - яките ми спомени от начлното училище, а и в гимназията продължават х2 :Д. Хубаво е човек да запази детското в себе си и да не се мисли за възрастен и сериозен човек от 5-6 клас. Това е точно времето, в което да се забавляваш и смееш на глупости.
    И да не е спам: от класа ми съм в добри отношения с всички. По - специално с 3-4 момичета. Имам много познати, но най-добра приятелка може би само 1.

Имам две близки приятелки, но по принцип мога да разчитам на почти всички в моя клас, независимо че не си говорим много. Събрахме се много готини хора, разбира се, че има отделни групички, но това е нормално

Цитирай Първоначално написано от Aspire Виж мнението
    Не мога да разбера хора като теб. Смяташ хората около себе си за ,,незрели лапета" само защото се забавляват по своему. И под забавление нямам предвид сериозно напиване, цигари, наркотици, а тъпите шеги, лигавщини и глупости в междучасията. Това са най - яките ми спомени от начлното училище, а и в гимназията продължават х2 :Д. Хубаво е човек да запази детското в себе си и да не се мисли за възрастен и сериозен човек от 5-6 клас. Това е точно времето, в което да се забавляваш и смееш на глупости.
    И да не е спам: от класа ми съм в добри отношения с всички. По - специално с 3-4 момичета. Имам много познати, но най-добра приятелка може би само 1.
    За мен забавления и лигавщини са две различни неща.
    Любимата ми мисъл по тази тема - "Навикът във всичко да се търси смешното е най-явният признак за посредственост — защото смешното винаги е на повърхността." - Аристотел

Разбира се, въпрос на мнения.
    Моето е, че в у-ще трябва да си сериозен и дисциплиниран, когато се налага. В междучасията каквото си искаш прави, но в часовете поне внимавай, вместо да пречиш на хората, които искат нещо да научат.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Аз не се приобщавам лесно и не обичам големите промени. Всички от класа ми ме мислят за странна, но това по някви причини ме кефи. Иначе класът ми са много сплотени - само аз се цепя от колектива...

Определена групичка едва ли имам, но има с още 2ма с които споделям еднакви интереси и най-често се движа, иначе се разбирам с 90% от класа

Голям фен Аватара на shaunaa
    Събирам се с още три момичета в повечето време. Не мога да определя каква група сме !
    Вярвай в мечтите си !

Супер фен Аватара на sashko705
    Аз и най-добрия ми приятел сме ауткаст... не се вписваме в никоя
    група. Иначе си говоря с всички за някакви общи неща и има 1 момиче, с което сме си по- близки и сме си приятелчета, и излизаме...

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Ми моите най-добри приятелки учат в моя клас, което е супер.Иначе има 3-4 момичета с които си излизаме и извън училище и поддържаме връзка.Не се мразим с останалите.Класа като цяло е задружен

Миналата година бяхме групичка от 7 момичета но после просто се разделихме малко, по-малко... Близка съм с около 5 момичета от класа и с 2 момчета. Даже тази година седя до едното момче, защото казах, че не искам интриги. В класа сме 21 момичета и 5 момчета. Голям ужас е ако трябва да съм честна :Д Ясно е, че имам най-близка от моя клас, но за съжаление момичето, с което почти винаги сме заедно е от съседния клас Добре поне, че класа ни е задружен

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Докато бях в училище, си имах група от няколко момчета. Общувах на средно ниво с другите. В университета се разбирам добре с повечето колеги от моята специалност. Там нямам оплаквания.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Една от най-добрите ми приятелки е в моя клас.Радвам се много. С нея и с едно момиче от другия клас съм.С тях излизам и извън училище.Много добри приятелки сме. <3 Иначе изобщо не харесвам класа си .. по-голямата част от него.28 човека сме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си