.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Мега фен
    Коментирах един също толкова умен като теб в предния пост.
    Няма да оспорвам всички глупости, които си писал, защото ме мързи, но по въпроса-AutoCad става, ползва се, направена е за точно такива неща.
    Не е достатъчно да си услужлив, трябва и да си умен. Всеки тутуриал може да се намери в нета, нужно е да не си много глупав, за да успееш-ти не си успял.
    //отговарям ти само 'щото ми е зор да ти се подиграя. Да не си помислиш, че ми пука особено за написаното.

Давай, бе, мъжки. Оспорвай. Гледам обясняваш за няк'ви версии отпреди 5-6 години. Аз от месец и малко два сериозно се занимавам, от преди 3 ми стана интересно, та ми е простено да не знам и да се изцепя.
    Ти за 5 години толкова ли научи, че да сипеш хейт по разни форуми, вместо да си правиш 'холивудските' продукции с пентиум 4-ката. Паляк.

Иначе си пиши. Моля. В 7-8 поста нищо не каза, не пречи да продължиш да веселиш с празнодумието си.

Но все пак преди това ми отговори на този въпрос. Като се занимаваш от поне 4-5 години (не че си го казвал, ама нелепия ти тон оставам с впечатлението, че се имаш за авторитет и опитен в ситуацията // пък и щайгата, която описа, е типична за онези годинки) - к'во постигна ? Работил ли си, направил ли си нещо свястно или просто много ти знае устата ?
    Аз съм си минал доволно от курсовете тук - http://www.thegnomonworkshop.com/store/category/5/ . За 5 години предполагам нещо дооооста по-добро имаш да ми покажеш, а ? За предпочитане от тези невероятно добри туториъли в нета, които трябва да си невероятно умно да откриеш :О !

// on a side note - предпочитам да си платя образованието от кредибилен източник, вместо да преравям калпави уебсайтове ежедневно като няк'ъв мишкар. Пък и поне малко уважавам труда на тия хора, та не е вариант да си издърпам всичко от някой вмирисан индийски тракер.
    Мерси.

О, и другия път си пиши от регистрацията. Прозрачна путка си.
    Последно редактирано от Auriss : 11-02-2012 на 00:16

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    //отговарям ти само 'щото ми е зор да ти се подиграя. Да не си помислиш, че ми пука особено за написаното.

Давай, бе, мъжки. Оспорвай. Гледам обясняваш за няк'ви версии отпреди 5-6 години. Аз от месец и малко два сериозно се занимавам, от преди 3 ми стана интересно, та ми е простено да не знам и да се изцепя.
    Ти за 5 години толкова ли научи, че да сипеш хейт по разни форуми, вместо да си правиш 'холивудските' продукции с пентиум 4-ката. Паляк.

Иначе си пиши. Моля. В 7-8 поста нищо не каза, не пречи да продължиш да веселиш с празнодумието си.

Но все пак преди това ми отговори на този въпрос. Като се занимаваш от поне 4-5 години (не че си го казвал, ама нелепия ти тон оставам с впечатлението, че се имаш за авторитет и опитен в ситуацията // пък и щайгата, която описа, е типична за онези годинки) - к'во постигна ? Работил ли си, направил ли си нещо свястно или просто много ти знае устата ?
    Аз съм си минал доволно от курсовете тук - http://www.thegnomonworkshop.com/store/category/5/ . За 5 години предполагам нещо дооооста по-добро имаш да ми покажеш, а ? За предпочитане от тези невероятно добри туториъли в нета, които трябва да си невероятно умно да откриеш :О !

// on a side note - предпочитам да си платя образованието от кредибилен източник, вместо да преравям калпави уебсайтове ежедневно като няк'ъв мишкар. Пък и поне малко уважавам труда на тия хора, та не е вариант да си издърпам всичко от някой вмирисан индийски тракер.
    Мерси.

О, и другия път си пиши от регистрацията. Прозрачна путка си.
    От две години се занимавам, а съм на ниво, което и след 10 няма да успееш да стигнеш.
    Плати си образованието, а след това почвай работа като чистач, защото за друго няма да си подготвен.
    Пиша си от рега, не всички сме мизерници с по десет профила тук.
    Със стария ми Пентиум съм правил неща, за които си готов да продадеш майка си, не че някой ще поиска да я вземе на изплащане.
    Уважавал труда на правещите уроци, но сере на работата на разработчиците на софтуер, или ще започнеш с фантазиите, че си го плащаш ?
    Поне малко разбиращите са наясно, че безплатните тутуриали в сайтовете като gnomon, lynda, DT и etc. са най-безполезните, от които можеш да се учиш.Ти явно не си го разбрал-умен си.
    Mинал си курсовете, следващата стъпка е да започнат да минават теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си