.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 508

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Като си търсите работа, ще видите, че почти навсякъде се търси опит. По-оправните се оправят и без него. В крайна сметка, ако правиш кефа на другия, получаваш си и собствения кеф, няма смисъл да се обсъжда друго.

Моят опит ме научи много по-рядко да ми е зор за кефа на мацките, тъй че нож с две остриета.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Като си търсите работа, ще видите, че почти навсякъде се търси опит. По-оправните се оправят и без него. В крайна сметка, ако правиш кефа на другия, получаваш си и собствения кеф, няма смисъл да се обсъжда друго.

Моят опит ме научи много по-рядко да ми е зор за кефа на мацките, тъй че нож с две остриета.
    А попринцип не трябва да е така.Това се опитвам да им го обясня и на мацките.
    Относно работата. Е, все пак има места дето търсят и 20 годишни, владеещи перфектно минимум три езика, с висше образование и минимум 15 години опит по специалността така да се каже
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си