.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Повече от фен Аватара на Div4uk

Към момичетата (плажна тема)

Искам да попитам момичетата тук на колко са били когато за пръв път са си свалили горнището на плажа или на морето. Питам защото на мен ми се струва супер глупаво някво момиче на 13-14-15-16 г да е без горнище на плажа, а тая година видях много такива, и някво ми се струва неприемливо на мене в тая възраст да се разкарват без горнища.. Нз поне аз така мисля. Та момичета кажете на колко сте били когато за пръв път сте били без горнища на плаж и какво мислите за това

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    горнище сложих, когато бях на 8-9 години
    от тогава не съм ходила без, нямам и намерението
    но има момичета , на които не им пука, за което евала
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен
    На 13-14 не е нормално , ама на 16годишните - евала^

когато бях по-малка, към 4-5 годинки, си ходех и без бански. иначе бански с горнище или цял и не смятам нищо да променям

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не съм си махала горнището.
    Намирам го за глупаво. А тия момичета ми се струва, че го правят, за да привлекат внимание, защото явно нещо във възгледите и самочувствието им куца.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality

свалям си горнището ,когато няма други ,освен моите хора, покрай мен , за да не ми става разлика. Повярвай ми , проблеми със самочувствието нямам.Разшири си малко кръгозора. Тесногръдието не е на мода.
    maDamn

Фен Аватара на misheli7a
    Град
    Свищов City
    За мен е съвсем нормално едно момиче на 16-17 да си свали горнището, за да получи хубав, равномерен тен. Не виждам нищо лошо в това.

Banned Мега фен
    на 5-6 добре.. сега сериозно ... не ходя на плажа без горнище по няколко причини - повечето време съм с родителите си на море - пред баща ми няма как... 2ро срамежлив човек съм и 3то не мисля че бих го свалила скоро.. не ми харесва идеята че много хора ще ме виждат + че съм с много бяла кожа и там слънце не е видило така че си представете .. единствения вариант е да е на някое откъснато плажче без хора

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    И какво лошо има в това да се пекат без горнища? Не мисля, че го правят в стил "Ей, вижте ми циците"(естествено сигурно има и такива), но е много по-добре тена да е равномерен, а не да има някаква огромна разлика.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    на 5-6 добре.. сега сериозно ... не ходя на плажа без горнище по няколко причини - повечето време съм с родителите си на море - пред баща ми няма как... 2ро срамежлив човек съм и 3то не мисля че бих го свалила скоро.. не ми харесва идеята че много хора ще ме виждат + че съм с много бяла кожа и там слънце не е видило така че си представете .. единствения вариант е да е на някое откъснато плажче без хора
    Бабичките и хората на средна възраст (40-50г). Не ги е срам с техните провиснали гърди . Тогава няма смисъл теб да те е срам. лол

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Аз пък що съм забелязвал ,че момичетата с хубави гърди се пускат без горнища. Пък комплексарките с малки гърди са върли противнички на идеята :>

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Аз пък що съм забелязвал ,че момичетата с хубави гърди се пускат без горнища. Пък комплексарките с малки гърди са върли противнички на идеята :>
    може и така да е,но ми направи впечатление - миналата година ... 3 момичета с малки - ама разбирай наистина малки гърди и стегнати ходеха без горнища.. и честно казано ми изглеждаше симпатично + слабите тела .... така че не мисля че това се свежда до комплекси

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Ми аз "наистина малки гърди" , които да са разпуснати не съм виждал , мисля че е физически невъзможно е сега всяко правило си има изключение , то има и жени с малки гърди , които ходят и без сутиен

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Ми аз "наистина малки гърди" , които да са разпуснати не съм виждал , мисля че е физически невъзможно е сега всяко правило си има изключение , то има и жени с малки гърди , които ходят и без сутиен
    абе има разлика... просто изглеждаше симпатично...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    горнище сложих, когато бях на 8-9 години
    от тогава не съм ходила без, нямам и намерението
    но има момичета , на които не им пука, за което евала
    това

Мега фен Аватара на xoxi
    Не виждам защо на 13-14-15-16 да е неприемливо момичето да ходи без горнище. Целта е да се постигне равноремен тен, а не да се събират зяпачи. Виждала съм деца, тийнове, майки, баби без горнище, без да се притесняват от нищо. По-грозно е, когато хората се цъклят срещу тях и започват с моралните проповеди.
    Всеки е там да си прави кефа, не да се стеснява и съобразява с вкусовете на останалите.
    Аз горнището си го махам, когато съм с приятеля ми или с приятелки.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на tori
    Ъ, защо пък да не се маха горнището? Кво толкова? Това, че аз не бих го махнала, не значи, че никой не трябва да го маха. Ама замислете се малко - жени на по 30-40-50 години си показват ластиците без да им пука. Защо млади момичета с хубави стегнати гърди да не се показват?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ъм.. 3-4 .. нз .. първия път когато съм отишла на море или басейн ..

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ъ, защо пък да не се маха горнището? Кво толкова? Това, че аз не бих го махнала, не значи, че никой не трябва да го маха. Ама замислете се малко - жени на по 30-40-50 години си показват ластиците без да им пука. Защо млади момичета с хубави стегнати гърди да не се показват?
    Щото лелките ако някой чичка ги заглежда и задява... това не е педофилия .. докато да си на 13 и да си вееш циците пред загорели чичовци на плажа... това не е особено редно

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Щото лелките ако някой чичка ги заглежда и задява... това не е педофилия .. докато да си на 13 и да си вееш циците пред загорели чичовци на плажа... това не е особено редно
    Де да знам, аз поне не го намирам за странно.

Добре де .. няма ли да ти се струва странно, да видиш някое дете (буквално дете) ... голичко така на плажа, независимо дали има тяло на момиче на тия години, ако ще баси оформеното и зряло тяло да има.... И до нея, да стои да я гледа някой 30-40 годишен чичо ..

Мега фен Аватара на Rabalka
    Аз не съм била без горнище освен като по -малка до 10 годишна .Но сега и без да съм няма кво да се види, почти нямам нищо.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Бъди сигурна, че чичкото ще заглежда, дори детето да си е в цял бански и да му се виждат само краката и ръцете.
    Педофилията е проблем, който не се намира само по плажа. И е проблем основно на чичковците. Те заглеждат и по улиците, но не казваме, че не е редно децата да излизат от домовете си, нали?
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На мен ми се вижда адски долнопробно независимо на колко години е жената. Никога не съм била без горнище.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Аз от тва лято почнах да си го махам, защото ме дразни огромната разлика бяло като сирене-кафяво като шоколад... И принципно не виждам нещо лошо в печенето без горнище... разликата "на презрамки" много ме дразни!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си