- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Искам астрологически съвет от Щрудел.
значи от там ти идват проблемите ?
n00bs
Не. Слаби наркотици и силен алкохол. И не само – всички подобни на теб селяндури, станали граждани за ден-два, също са ми проблем. Теб специално от преди години те помня и винаги ще си останеш същият недодялан изверг, който незнайно защо се взема твърде сериозно в този така фалш свят, наречен виртуално пространство. Вживявайки се в ролята на коментатор или вероятно на твой език казано, подходил хумористично, едва ли не се опитваш да изтъкнеш „духовитите” си слова. Запази си „умозрителните” представи за света и обществото и се занимавай с хора, които ти се връзват. И моля те, не ми прилагай автоматизираната си реплика „явно съм те засегнал”, защото както казва чучелото, което ни управлява, „може да се карате на мъжа си, на любовника си, но на мен така няма да ми говорите”.
П.П. Използвам момента да попитам ShtrudeL – има ли опция, с която да блокирам потребители ? В смисъл такъв, че да не виждам мненията им, както и те моите ?
http://www.teenproblem.net/forum/pro...?do=ignorelist
Автоматично скрива мненията на даден блокиран потребител, но могат да ти четат мненията.