- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странна любов
Преди 2 години дойдоха нови хора . Къщата им е точно до нас. В семейството имаше едно момче и от както ме видя се влюби в мен. Не го харесвах и нищо не ме привличаше към него. Ама след една година какво се случи та се влюбих лудо в него. Обичах го супер много. На косъм да го целуна ама дойде една френд и не успяхме. Станахме гаджета. Беше ни много забавно, бутаме се в храстите и се боричкахме. Но от както отиде да учи в друг град всичко се промении.Чуствата ми охладняха. Мислех че не ме е обичал вече но не спирал да мисли за мен. И сега като се върна ме привлича. И всеки ден като си идва аз полудявам, сърцето ми затуптява супер силно, кожата ми настръхва. Лудвам. Не знам кво ми става. Моля ви помогнете. Иде ми да го дръпна в храстите и да го гушкам и стискам мнооооого . Лудса съм. Никога не съм била такава.
Когато се прибере през уикенда, кажи му че страшно много искаш да те чука и това е.
да но ние сме разделени. той много иска отново да тръгнем но аз се колебая защото може пак да ме изостави или де да знам. И много пъти хващам телефона за да му се обада и го хвърлям на старана.
Защо сте се разделили? Помисли си добре дали искаш да си с него. Колко далеч учи?
^^^
Бургас <3
Харесвате се, той учи другаде, ти се сещаш, че той съществува, само като го видиш... сигурно сте на по 12.Мхм.. добре... и ние какво трябва да направим?
на около 60 км учи от мен
Секс.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ммм добре мамо![]()
вече научи![]()
стига бе мамее , не ме ли искаш ;(
аз съм на тли годинки agy :P
да си мислила преди да ме правиш ! =)