.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Голям фен Аватара на besso
    Chacho, как точно реши че ме касае кой какво прави?! Момчето имаше проблем, дадох му решение на базата на моя опит и знания. Дал съм своята гледна точка, и своите изводи, които не натрапвам на някой. Ти кво ми се правиш на високопарен философ незнам. Пуши си като ти е кеф и не ми се обяснявай защо и как. Стадата за които ми говориш са ти само в главата, аз не съм овца, а индивид. И съм решил за себе си. Всеки има право да прави каквото иска с живота си. Обвиняваш ме в критикарство, а не правиш ли същото като критикуваш мен?! Явно не можеш да понасяш различните гледни точки. Като гледам 1398549234329452-те ти мнения ми става ясно, че обичаш да се включваш ни в клин, ни в ръкав и да го играеш компетентен по всичко. Философи като тебе много има.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    Chacho, как точно реши че ме касае кой какво прави?! Момчето имаше проблем, дадох му решение на базата на моя опит и знания. Дал съм своята гледна точка, и своите изводи, които не натрапвам на някой. Ти кво ми се правиш на високопарен философ незнам. Пуши си като ти е кеф и не ми се обяснявай защо и как. Стадата за които ми говориш са ти само в главата, аз не съм овца, а индивид. И съм решил за себе си. Всеки има право да прави каквото иска с живота си. Обвиняваш ме в критикарство, а не правиш ли същото като критикуваш мен?! Явно не можеш да понасяш различните гледни точки. Като гледам 1398549234329452-те ти мнения ми става ясно, че обичаш да се включваш ни в клин, ни в ръкав и да го играеш компетентен по всичко. Философи като тебе много има.
    Прочети отново проблема на момчето, виж си втория коментар и прецени дали си дал съвет по темата или изказваш общо мнение. И най-малкото, като заявяваш нещо публично, очаквай да има разногласия. Не съм си налагал мнението над твоето, отворен съм към опровержение.

А със стереотипите, в които се опитваш да ме сложиш, не ми се занимава. Нямам никакво намерение да обръщам нещата на лична дразга.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си