.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

окосмяване/обезкосмяване

Здравейте. Имам един въпрос. Мислите ли ,че обезкосмяването на гъза (момче съм) е гейско? Тренирам футбол и естествено след тренировка или мач влизаме да се изкъпем в баните в съблекалнята и момчетата от отбора ми викат ,а бе ти си ебати гея как може да си махаш космите на гъза и т.н. Бъзикат ме за това и ми викат педалче и такива ,но аз не мисля ,че има нещо нередно в това да се обезкосмявам. Искам да подчертая ,че не си обезкосмявам крака ръце и такива простотии , а само интимните и задните части.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Еми няма нищо лошо в това да се обезкосмяваш. Много по-хигиенично е и не смятам, че е гейско. Остави ги да си говорят и да си ходят космясали.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Еми няма нищо лошо в това да се обезкосмяваш. Много по-хигиенично е и не смятам, че е гейско. Остави ги да си говорят и да си ходят космясали.
    и аз мисля така ;д

Цитирай Първоначално написано от thefuck?! Виж мнението
    Здравейте. Имам един въпрос. Мислите ли ,че обезкосмяването на гъза (момче съм) е гейско? Тренирам футбол и естествено след тренировка или мач влизаме да се изкъпем в баните в съблекалнята и момчетата от отбора ми викат ,а бе ти си ебати гея как може да си махаш космите на гъза и т.н. Бъзикат ме за това и ми викат педалче и такива ,но аз не мисля ,че има нещо нередно в това да се обезкосмявам. Искам да подчертая ,че не си обезкосмявам крака ръце и такива простотии , а само интимните и задните части.
    е ти ме уби нямам думи ахахах а по темата аве не те ли боли да ги махаш от там

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    то, още по-тъпо е да си с космати крака и обезкосмен задник.Особено, ако космите не са малки, а "забелязващи се" Само като си представя нещо такова ми става смешно. Или си остави космите, или поне ги махни и от краката.

Мани ги кво говорят. Щом така ти е ок, не е ненормално.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Поне като толкова им знае устата да ти викат, че си гей, що пък не си ги надупиш на душовете, поне да има причина да ти викат така ?

@PeDoBeR Не не ме боли понеже си ги махам с депилаторен крем.

@xXxPETYAxXx Просто ми се струва смешно мъж да си маха космите на краката. А за гъза мисля ,че е много по хигиенично.

Иначе благодаря за мненията

махай гиразбира се,аз само чакам момента да пораснат малко повече и гги махам веднага,инче за хигиената няма ориентация,много е глупаво да се говори,че като си махаш космите на краката или кадето и да било е гейско,просто хигиена,а относно ръцете не смятам че е нужно

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Хмм както казваше един легендарен потребител на форума по повод обезкосмяването на задните части при мъжете:
    Аз никога не си чистя стаята, освен ако не очаквам гости.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Кажи им - 23 мъже тичаме на трева по шорти, очевидно всички сме педали.
    n00bs

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си