- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прокървях...
Хора моля ви кажете ми какво става..напълно съм стресирана.Онзи ден правих секс и презерватива се скъса,но той не свърши..и нз вчера ме болеше корема и гърдите ме болят цял ден и тази сутрин като се събудих отидох до тоалетната и като се избърсах видях,че има кръв..Боли ме все едно ще ми идва...Направо не знам какво да правя моля ви помогнете ми много съм уплашена .. ;(
а кога трябва да ти дойде ?
На 11 ..
Може да си в овулация. Често жените прокървяват тогава.
Във всеки случай не си бременна.
Дали несъм..много ме е страхДосега не ми се е случвало като съм в овулация да прокървя..Но много ме боли корема все едно ще ми идва..Много съм уплашена
![]()
Последно редактирано от lqlq_ : 11-03-2012 на 07:47
Добре, де. Цикълът ти редовен ли е? В овулация ли беше?
При всички положения, той не е свършил ИЗОБЩО. Как искаш да си бременна, като нито си била в овулация, нито той е свършил.
А дали просто не ти е дошло по-рано? И при овулация има дискомфорт и дори болка, но чак пък да е много силна - не ми се вярва.
Тя въобще кърви ли като в цикъл?
А по принцип редовен ли ти е цикъла?
Спря ли да кървиш?
Овулация е. Не мисля, че е бременност. Ако пък толкова много се притесняваш, направи си тест 1 ден след закъснението или 14 дни след половия акт.
^Изчакай до довечера. При мен винаги така се почва с малко прокървяване в началото и след няколко часа става по-силно.
Иначе съм много скептична спрямо информацията - преди не беше ли пускала някаква тролска тема, че си бременна?![]()
Ти се притесняваш, дали не си бременна... нормална ли си?!!!-Знаеш ли, че такива случайни прокървявания могат да са индикатор за много ПО-СЕРИОЗЕН проблем от бременност(което дори не е проблем) В най-добрия случай от смяна на сеозните може да ти е подранило.. мен веднъж ми прокървя като бях в овулация, но тогава вземах антибиотици.... и върви на гинеколог, за да си регулираш тея прокървявания
Може и да не си пускала тази тема, за която се сетих и да се бъркам.
Но определено ми се струва, че просто нямаш работа и си измисляш разни работи. Или си много ъм...да речем "незаинтересована от здравето си", но не мисля, че е второто.
Не може да пускаш теми, че те боляла матката, че кървиш, че не знам си какво още вместо да отидеш на гинеколог.
Ами просто в момента няма как да отида,затова се допитвам до вас.И не ме съди без да знаеш за какво става въпрос![]()
Абе ти не беше ли оная която беше бременна и щеше да ражда?![]()
Не