- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- търся програма за проектиране
И секс в дупето можеш да получиш безплатно, явно от там съдиш за глупостта fair use, което дори не си наясно как точно се нарича.
За студенти има промоции, нали уж ползваш Maya, renderman можеш да го получиш за версия 2008 само срещу 300$, защото си студент.Съмнявам се въобще да си го чувал, защото толкова разбираш.
http://renderman.pixar.com/view/educational-pricing
Ползвам си mental ray-a в Maya. Мерси за предложението. Не се интересувам особено.
Теоретик излезе в крайна сметка. Жалко. Голям си на приказки иначе.
Пускам ти репорта - да се оправят администраторите с теб. Веднъж да ти падна на нивото ми стига.
Хахахаха
Забавно и глупаво детенце.
Ползваш MR защото толкова разбираш и ти се инсталира с maya. Иначе сигурно щеше да рендваш на ръка.
На нивото ми не можеш да паднеш, защото първо трябва да се научиш да летиш, за да си над мен.
Последно редактирано от dangerlol : 11-03-2012 на 23:12
^Може би с виртуално направен фейк на сестра му, защото едва ли си играл с нечие котенце наживо през живота си, борсук такъв.
Ехееееее.Ти си мислиш,че си по акълен от нас ли бе?
Видял в youtube някой клип и вече майстор.
Вярно,че не се занимавам с графика,ама поне
аз знам тука Carbide ++,Carbide UI.
Ако те питам за какво служат тези две програми,на 100%
няма да ми отговориш.Ще се луташ 5 минути в нета
да търсиш за какво служат.
Напиках се от смях, сякаш се надпреварвате тук кой е най-големия глупак.
Забелязал съм, че най-некадърните "програмисти" (има причина да е с кавички) се насочват към приложения за телефони, защото се пишат за един час, а милион бавноразвиващи се си дават кинтите за тях.
От тубата се учат умничките като теб, гледайки уроци направени от мен.
Вместо в Android и iOS програмиране си се записал Symbian? wtfh?
Някой хора явно не мислят за пари.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
В началото си ползвал тубата за АЕ, а сега да не си в края ?
По стара българска традиция съм сигурен, че си се научил да правиш някви интрота. Няма един българин, който да може да я ползва по предназначение, всички сте ебати пародиите. И аз не я разбирам, защото работя с по-добра и полезна.
Какъв е смисъла да ти дам уроци, които съм правил, със същия успех мога да почна да те уча как да се гримираш, нищо няма да ти помогне, ще си останеш все толкова неземно красив.
Няма такъв царвул![]()
![]()