.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Значи не само аз се "бъркам".
    И не те съдех, упреквах те, че си неебателна спрямо собственото си здраве
    Виж какво ако няма какво да кажеш не пиши.и не за поредн път ще кажа,че несъм пускала такива теми ако не ви стана ясно..В момента не ми е до вашите глупави истории..

Супер фен Аватара на Incadeptus
    еби са ма ляля

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

"Ами при по див секс , или при пробване на нова поза cе случва попринцип"

Това вярно ли е ?

Не ... мнооого рядко ама то трябва да е бахти секса

Мм аз не го бях правила доста време..около 2 месеца някъде..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Значи не само аз се "бъркам".
    И не те съдех, упреквах те, че си неебателна спрямо собственото си здраве
    Имаше и още нейни бисери в Здравни- не правеше разлика между менструация и овулация и така и не стигнахме до консенсус кое какво е и в крайна сметка как се смята заветната овулация.
    Тук тя ви е дала един огромен жокер- че не й е много редовен и закъснява с 2-3 дни, т. е. изобщо не смята правилно и няма как да знае кога е О.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

Опааааааа, познала съм!
    Последно редактирано от kalpazanka : 11-03-2012 на 10:40

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq_ Виж мнението
    Дали несъм..много ме е страх Досега не ми се е случвало като съм в овулация да прокървя..Но много ме боли корема все едно ще ми идва..Много съм уплашена
    ох..... аз си мисля че се притесняваш щото кървиш тя за какво се притеснявала... може да ти е дошло по рано .... и вземи се образовай че и преди май съм срещала твоя малоумна тема

Banned Мега фен
    о боже.. не се бъркате .. и аз съм попадала на нейни теми .. та или е трол или е някое 12 годишно или е образована като за 12 годишна.. едно от тия ще да е

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    о боже.. не се бъркате .. и аз съм попадала на нейни теми .. та или е трол или е някое 12 годишно или е образована като за 12 годишна.. едно от тия ще да е

Съгласна...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Някой умен човек е измислил един лекар който се казва гинеколог , отиваш и той ти решава проблема ..
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Отивай на лекар бе, момиче!Като ти видях и другите теми..
    Според мен не е трол, просто е малоумна..

Как ще се казва може ли да е Пенчо???

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Абе, мамка му стара, първо се образовайте после правете секс, бе! Толкова ли МНОГО искам?
    Малоумни индивиди.

не си бременна просто ти е подранило........ образовай се малко повече бе мацка,не може да не познаваш себе си и да нямаш никаква елементарна полова и сексуална култура.......

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Знам .. направо ще се самоубия ако питаш мен
    Moйто момиче, ако ти си тва на снимката , ще се грижа за теб и детето ти , ще започна 2-ра работа, ще наема квартира вблизост до детска градина , мамка му 3-та работа ще хвана , за да се грижиш сама за него . Дори няма да се напъвам за 2-ро дете ще гледам това все едно е мое, само и само да лягам и да се будя до теб ! ! !

Мацка .вземи се образовай малко,не може да правиш секс а да нямаш ЕЛЕМЕНТАРНА сексуална култура........ В целия ми сексуален живот (а той със сигурност е по-дълъг от твоя) не съм кървяла нито веднъж след секс а съм правила неща за който ти дори не мислиш,че могат наистина да се направят! Вместо да пишеш глупости тук влез в чичко google със симптомите си и ще получиш отговор
    Последно редактирано от inatchiika : 11-15-2012 на 20:00

Отиди на лекар най - добре ! И следващия път за да не си удряш главата в стената , си купи ескапел пие се след половия акт за да избегнеш бременност.. шанса май беше 90% .. прочети малко из нета !

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Хора моля ви кажете ми какво става..напълно съм стресирана.Онзи ден правих секс и презерватива се скъса,но той не свърши..и нз вчера ме болеше корема и гърдите ме болят цял ден и тази сутрин като се събудих отидох до тоалетната и като се избърсах видях,че има кръв..Боли ме все едно ще ми идва...Направо не знам какво да правя моля ви помогнете ми много съм уплашена .. ;(
    Напомня ми на един любим лаф- Не е важно да е дълъг и да и ръчка червата, по-добре да е дебел, за да ги пръска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си