.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Фен Аватара на runway27
    Град
    Пловдив

дайте някой съвет

Вярно, че раздела се посещава масово от жени, ама точно за това пускам тук темата, по навътре сте с нещата . Напоследък след всяко къпане кожата (най-вече корема, гърдите и врата) са ми целите червени в някакви малки пъпчици. От душ гела ли е кво идея си нямам, ама е много гадно. Те минават за макс. 10 мин. след къпането обаче пак си е дразнещо. Тези мъжките душ гелове са прекалено тежки за кожата ми ли ддз от кво може да е. Сега съм с нивеа силвър протект и пак същото. Та дайте идея с какъв душ гел да пробвам или със сапун да се къпя и евентуално, ако причината е някоя друга и я знаете кажете

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Една приятелка има алергия от водата. Получава се същото, но на цялото тяло. Може и да е нещо такова.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Фен Аватара на runway27
    Град
    Пловдив
    и ако все пак е алергия мога ли да направя нещо по въпроса или ще се продължава с това чудо

Ако е алергия иди на лекар, но се съмнявам да е това... по-скоро кожата ти е чувствителна. Купи си някакъв душ-гел, който не е със много силни аромати или сапун.

Фен Аватара на runway27
    Град
    Пловдив
    е можеш ли да ми препоръчаш някой щото изобщо не ги разбирам :Д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На лекар скоро да си ходил? Кръвна картина пускал ли си ?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    бебешки сапун/ душ гел имат Джонсънс - ако още си така - дерматолог
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Фен Аватара на runway27
    Град
    Пловдив
    kalpazanka - не съм.

AliceSw защо такива бебешки, не знаеш ли някакви мъжки, но щадящи кожата, много гейски ще се чувствам да се къпя с бебешки душ-гел

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз препоръчвам бебешки душ гел да пробваш.Не е гейско, а и никой друг няма да знае, че се къпеш с бебешки. Може също да пробваш и някой БИО или медицински, но са по-скъпи.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Може също да пробваш и някой БИО или медицински, но са по-скъпи.
    Пуснали са продукти на марката Lavera в Лили и душ гелът е само 12 лв Можеш да ги прежалиш, ако не ти се ходи на лекар, runway27 .

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ам отиваш в някой голям козметичен магазин и си намираш душ-гел със слаба миризма или без миризма. Сигурно ти е чувствителна кожата. Това за бебешките неща, което казаха преди мен е вярно, не е гейско да ползваш бебешки душ-гел.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Търси си някакъв душ гел,който няма аромати или поне не са силни.Иначе аз лично ти препоръчвам някакъв душ гел,който съдържа мляко(соево,косово,оризово) няма голямо значение какво ще е.И не ти препоръчвам сапун
    Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си