.
Отговор в тема
Страница 14 от 34 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 849
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от dulcinea17 Виж мнението
    Моята е на Ремингтън, купих си я миналата година и още ми върши работа))
    Много важни са и използваните продукти.Една приятелка наскоро ми говореше за Тigi. Вие какви продукти за стилизиране използвате?
    Аргановото масло на Nashi или спрея на Лакме.

трябва да ти кажа , че ако искаш трайно изправяне се прготви за скъпа козметика , защото има опсност страшно да си увредиш косата.братовчетка ми направи тази грешка и много съжалява.гледай мощността и не е нужно да е 100 лв. и от 15 лв. върши работа

Цитирай Първоначално написано от dieyoung_bitch Виж мнението
    трябва да ти кажа , че ако искаш трайно изправяне се прготви за скъпа козметика , защото има опсност страшно да си увредиш косата.братовчетка ми направи тази грешка и много съжалява.гледай мощността и не е нужно да е 100 лв. и от 15 лв. върши работа
    Кой пък е споменал нещо за трайно изправяне?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Сори,че се намесвам в казаното от теб,но не съм съгласна с твърдението ти,че преса от 15лв върши същата работа,като една преса от 50-100-150лв.
    С една преса от 15лв толкова може да си увредиш косата,че да стане като на проскубана кокошка,изтощена и какво ли още не.

проскубана кокшка ще станеш ти след като си изгориш косата кифличке .. като останеш без коса ще те видя с кви пари ще си взимаш шампоани който да оправят чорлата ти.не се комплексирайте толкова със скъпи преси , като че ще изправяте Мишел Обама !! Типични глупости говорите гледате само вънчият вид и парите 90% не гледат мощността !! но вие си оставяте без коси не аз .. цунки по муцунки ;**

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Кой пък е споменал нещо за трайно изправяне?
    боже образовай се малко !! ,,искам да попитам с коя от тях косата издържа най- дълго време права? ''

проскубана кокшка ще станеш ти след като си изгориш косата кифличке .. като останеш без коса ще те видя с кви пари ще си взимаш шампоани който да оправят чорлата ти.не се комплексирайте толкова със скъпи преси , като че ще изправяте Мишел Обама !! Типични глупости говорите гледате само вънчият вид и парите 90% не гледат мощността !! но вие си оставяте без коси не аз .. цунки по муцунки ;**
    айде не се вживявай толкова и не обиждай! Според твоето мнение една преса с метални приставки от 15лв, обаче с висока мощност ще изправя добре и ще предпазва косата както една преса с нано-сребърно титаниево покритие от 150лв., така ли?Не мисля! Да, мощността е много важна, но също и покритието е от голямо значение... И едва ли някой иска да си купи скъпа професионална преса, защото се комплексира...

Град
    Пловдив
    Айде малко по-спокойно с обидите.
    Това,че си изказах мнението,не значи,че те съветвам да си купиш скъпа преса.И това с кокошката не съм го казала с цел да те обидя.Просто дадох пример,защото имам познати приятелки,които ползват евтини преси по 20лв и знам в какво състояние им са косите.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аргановото масло на Nashi или спрея на Лакме.
    От къде ти е аргановото масло на Nashi? Фризьорът веднъж ме намаза с такова и много ми хареса, а пък по магазините не съм го виждала никъде, само в разни саитове.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Още не мога да реша каква преса да си купя,със сигурност ще е на Ремингтън,но модел не мога да си избера.Помагайте!
    Аз съм се спряла на S5500, сякаш ми се струва най - подходяща. Когато имам финансовата възможност, ще си я купя. Линк : http://www.remington.bg/presi-za-kos...ooth-slim.html

Здравейте Наистина се надявам да ми помогнете.Днес изчетох цялата тема и се 'бях' спряла на http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity , но сега мисля и за някоя на Reminton не знам точно коя , ноо ... Не знам как да ви обясня какъв тип е косата ми , в горните пластове не е чак толкова къдрава , но на върховете е извита , а долните пластове са къдрави.Малко трудно се поддава на обработка,не е много гъста , но не е и тънка.Моля ви помогнете ми

Град
    Пловдив
    bitchachos,аз ти препоръчвам Ремингтън модел S6500,ето линк http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s6500.html
    в момента в Техномаркет е на ромоция за 99лв.Една съфорумка каза,че има такава и е изправяла приятелки с къдрави коси,и ставали идеално прави.

LauraGT,и аз се колебая между тази която ми предложи и ето тази http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s6500.html

Цитирай Първоначално написано от bitchachos Виж мнението
    Здравейте Наистина се надявам да ми помогнете.Днес изчетох цялата тема и се 'бях' спряла на http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity , но сега мисля и за някоя на Reminton не знам точно коя , ноо ... Не знам как да ви обясня какъв тип е косата ми , в горните пластове не е чак толкова къдрава , но на върховете е извита , а долните пластове са къдрави.Малко трудно се поддава на обработка,не е много гъста , но не е и тънка.Моля ви помогнете ми
    Напълно съм съгласна с titinkaa. http://remington.bg/presi-za-kosa/pr...ton-s6500.html - този модел наистина е много добър и мисля, че ще ти изправя косата без проблем.
    Последно редактирано от punkkk : 11-03-2012 на 07:25

Цитирай Първоначално написано от j_adore2 Виж мнението
    От къде ти е аргановото масло на Nashi? Фризьорът веднъж ме намаза с такова и много ми хареса, а пък по магазините не съм го виждала никъде, само в разни саитове.
    Купих си го от фризьорката.А и щом твоят фризьор работи с техните продукти още по-добре.Купи си го от него.

боже образовай се малко !!
    Няма да коментирам. ;x

Ами тази преса има ли йонизатор?На мен ми трябва за всекидневна употреба и освен защитните продукти които ще ползвам държа да има йонизатор За първи път ще си купувам хубава преса и наистина съм много объркана и държа косата ми да е меко казано 'идеално права' !

Ами тази преса има ли йонизатор?На мен ми трябва за всекидневна употреба и освен защитните продукти които ще ползвам държа да има йонизатор За първи път ще си купувам хубава преса и наистина съм много объркана и държа косата ми да е меко казано 'идеално права' !

The same with me
    И аз като тебе съм много объркана и аз много държа пресата ми да има йонизатор, но мисля, че тази на Реингтън по горе няма и точно това ме притеснява... Когато имам време ще прескоча до София и ще отида до Техномаркет да ги разпитам за различни модели преси на различни марки и май тогава ще реша каква да си взема Само знам, че повечето преси на Белисима имат йонизатори, но нямам намерение да си взимам преса от тях, в последно време много негативни коментари чувам за тях...

Хмм , аз пък аз точно обратното!Доста ми ги хвалят пресите на Белисима.Аз просто не знам как да реша а пък ще си я взимам за Коледа ;( .

Хмм , аз пък аз точно обратното!Доста ми ги хвалят пресите на Белисима.Аз просто не знам как да реша а пък ще си я взимам за Коледа ;( .
    Така ли??? Аз четох доста негативи за тях тук във форума, също съм и чувала, че плочите се повреждали и започвали да се лющят, което ми звучи доста странно, но пак не мога да кажа.. Не съм ги ползвала

Ами доста момичета имат преси на Белисима и са много доволни 'уж' , а и в техният сайт много ги хвалят не знам , наистина ... Някой тук който има преса на Ремингтън или на Белисима ще даде ли снимка с изправена коса ? Не знам как да реша .

btw ; Сега видях тази http://www.philips.bg/c/haircare/sal...hp8341_00/prd/ доста ми грабна окото!Някой има ли мнение за нея ?

btw ; Сега видях тази http://www.philips.bg/c/haircare/sal...hp8341_00/prd/ доста ми грабна окото!Някой има ли мнение за нея ?
    Тази е моята!Много, много съм доволна!!!Изправя ми къдравата коса перфектно и къдри много добре.Къдрих и братовчедка ми оная вечер и стана прекрасна! В темата за косата съм пускала снимки на изправената ми коса с нея ... ако искаш ще ги потърся и ще ги постна и тук. Само, че на накъдрена коса с нея нямам снимки. :/

Да!Моля те пусни ги А колко точно ти е къдрава косата?

ЛОЛ ! Косата ти е страхотна даже и естествена!А колко време ти стои изправена и цъфти ли ти много от пресата мен това ме притеснява защото ми трябва за всеки ден , ако не е пороблем когато се накъдриш с нея ще може ли и снимки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си