- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Езика ми се оплита когато сум насаме с нея
Здравеите от 5 години ве4е сме в един клас . С нея имаме незабраюими моменти . Толкова много смях , масури и купони . Мойе да се кайе 4е имаме об6ти интереси . В на4алото исках само да я еба , не ми пука6е мн мн и и казвах вси4ко директно . Тя су6то иска6е да я 4укам . Но изюеднуй юси4ко се промени така сяка6 сме малки деца , никога не ми се е слу4вало тоюа когато се видим просто не сме ние ве4е не мойем да си кайем дайе лафа просто седим прегурнати и говорим пулни глупости макар и 2мата да знаем 4е имаме толкоюа мн не6та за казване ... Какво да правя ? за6ттото не искам не6тата да останат така МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО и се извинявам за ло6ото писане
Като не искаш нещата да останат така просто действай. Кажи й каквото искаш да кажеш не е толкова трудно![]()
Не си извинен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Станете гадженца.
Заболяха ме очите докато го прочета...
Действай просто!
Виждаш, че нещата са взаимни, защо си губиш времето в простотии и чудене.
Ако говориш така както пишеш, нищо чудно, че ти се оплита езика.
Абе какжо да ти каюа... много е слоюно.
За на4ало няма да е ло6о да влезе6 в нюкои друг час по български. Еи така, за разнообразие. Пък след тожа, като си оправи6 пражописа, като се на4чи6 да се изразяжа6 като хората, моюе да ти потръгне и ли4ния юижот.
1во научи се да пишеш,драги
2ро отпусни се и си приказвайте,макар че като гледам "предишните ви теми" не са много удачни ,камо ли възпитани -.-