.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Доста голям проблем...

Така здравейте.
    Значи проблема ми е, че не мога да намеря обща тема за разговор с никой. Преди можех, но това се промени след като се влюбих в едно момиче по миналото лято. Тогава с всички говорех за всичко, където ми падне. Предложих и да си станем гаджета и съответно тя ме отряза. Тогава ми стана хипер гадното. След 1 - 2 седмици не говорех много, чак до сега. Просто с никой нямам обща тема за говорене от тогава. Даже още си мисля за нея след 2 години. Какво да правя?

Голям фен Аватара на notlike
    Чувствителна натура си. Похвално е, но в днешно време не е хубаво много-много. Съветът ми е да се отпуснеш отново и да върнеш старото "Аз", навярно го познаваш.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Не знам.. Тя просто ме промени

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от daradon Виж мнението
    Просто с никой нямам обща тема за говорене от тогава.

Глупости. Не четеш книги, не гледаш филми, не играеш игри, не слушаш музика, нямаш хоби? Има милиони неща, за които можеш да говориш, само си намери подходящи хора.

Нормално е да мислиш още за нея, когато тя е последното нещо,което ти се е случвало.. Просто това ти е последня пример. Първо започни да работиш върху общуването си с хората, а след това се огледай и за някоя нова любов.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Нямах предвид, че няма за какво да говоря. Имам предвид, че говорим 5 - 10 минути и после пълно мълчание.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Извади си главата от задника и недей да се правиш на ощипана госпожичка. Никой не ти е длъжен.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Преодолей ги тия чувства най - накрая и си върни старото "АЗ". На всеки му се случва да го отрежат или нещо подобно, ама чак да се съсипеш за едното нищо - не става!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Преодолей ги тия чувства най - накрая и си върни старото "АЗ". На всеки му се случва да го отрежат или нещо подобно, ама чак да се съсипеш за едното нищо - не става!
    +

А и в момента нямам много време за излизане, защото съм 2-ра смяна на училище и просто няма как. А събота и неделя като викна някой от приятелите, все отказват и съм принуден да си играя в нас цел ден. А сам да излизам ми е някво гадно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си