.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Разбира се, че ще те прегледа.
    Той, за да ти предпише тия противозачатъчни, за да ти се регулират уж хормоните, е нужно първо да провери дали има проблем с тях. За целта ще е нужно да ти пусне изследвания. Или поне аз така мисля.
    Той няма как на своя глава и на твоя, също, да ти предпише противозачатъчни. Все пак това не са бонбони.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Разбира се, че ще те прегледа.
    Той, за да ти предпише тия противозачатъчни, за да ти се регулират уж хормоните, е нужно първо да провери дали има проблем с тях. За целта ще е нужно да ти пусне изследвания. Или поне аз така мисля.
    Той няма как на своя глава и на твоя, също, да ти предпише противозачатъчни. Все пак това не са бонбони.
    Нямаш идея, колко много гинеколози биха пропуснали частта с изследванията за съжаление...
    Авторке, щом си решила да ходиш - твоя работа, но ако гинеколога не започне първо с изследвания, ти сама ПОИСКАЙ ДА ТИ ПУСНЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ -за твое добро е, повярвай ми! Иначе не е възможно и графика на приемане да не е 21 дни и 7 почивка, може гинеколога да ти изготви индивидуален план за прием, все пак ги искаш за друго, а не за контрацепция.
    Но защо не опиташ да отидеш първо при друг дерматолог?! Консултирай се с още някой специалист за проблемите с кожата, ако и той не може да ти реши проблема и те прати при АГ, тогава вече иди.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Нямаш идея, колко много гинеколози биха пропуснали частта с изследванията за съжаление...
    Авторке, щом си решила да ходиш - твоя работа, но ако гинеколога не започне първо с изследвания, ти сама ПОИСКАЙ ДА ТИ ПУСНЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ -за твое добро е, повярвай ми! Иначе не е възможно и графика на приемане да не е 21 дни и 7 почивка, може гинеколога да ти изготви индивидуален план за прием, все пак ги искаш за друго, а не за контрацепция.
    Но защо не опиташ да отидеш първо при друг дерматолог?! Консултирай се с още някой специалист за проблемите с кожата, ако и той не може да ти реши проблема и те прати при АГ, тогава вече иди.
    Истина е, че някои наистина пропускат частта с изследванията. Един гинеколог изписа хормони на леля ми, защото била на 50 години и следователно би трябвало да има проблем. Тя поиска да я изследва, той отказа и направо и даде тия хормони да ги пие. Тя отиде и си плати изследванията. Оказа се, че хормоните са й напълно в норма и няма нужда да пие нищо такова.
    Така че... ИСКАЙ изследване.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си