.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Smile За момичетата !

Искам да попитам всички момичета защо се стисняват да праизнаят че им се прави секс. Поне в мойто даскало сичките са толкова стиснати че не може и да бъде.Момичета отговорете защо вие не продложите на момчето .Пък ако той ви предложи почвате да казвате на сички и бахти перверзния някви такива отговорете !
    Последно редактирано от kocko99 : 10-27-2012 на 13:04

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Сички не са Всички.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kocko99 Виж мнението
    Искам да попитам сички момичета защо се стисняват да праизнаят че им се прави секс. Поне в мойто даскало сичките са толкова стиснати че не може и да бъде.Момичета отговорете защо вие не продложите на момчето .Пък ако той ви предложи почвате да казвате на сички и бахти перверзния някви такива отговорете !
    Няма момичета на които, не им се иска да се ***т, ако си на 14, 15-г. Като отидеш на училище, барай ги отпред и отзад а те нека си се правят на недостъпни.

ПП: едно време обаче не беше така, аз в 5-6,клас съм си показвал мъжкото достойнство, на 2 съученички в тоалетните спомени, спомени....
    Последно редактирано от GeGaSa : 10-27-2012 на 13:01

Banned Мега фен
    facepalm......

Супер фен Аватара на nymphadora
    Може би,защото момичетата,които са 99 набор не мислят още за секс?!

Ама едва ли е тва

Мега фен Аватара на xoxi
    Ти какво очакваш? Когато ни се прави секс да излезем в коридора на училището и да го изкрещим ли? Или да се предлагаме на всеки, както и да приемаме всички предложения?
    Това не прави момичетата стеснителни, просто показва, че имат нещо между ушите.
    И спря да се върти за миг земята..

Искам да попитам всички момичета защо се стисняват да праизнаят че им се прави секс. Поне в мойто даскало сичките са толкова стиснати че не може и да бъде.Момичета отговорете защо вие не продложите на момчето .Пък ако той ви предложи почвате да казвате на сички и бахти перверзния някви такива отговорете !
    Аве ти мауломен ли си немога да разбера. Еми ако момичето не те харесва от къв хуи ще прави секс с теб (той да те харесва пак няма да ти пусне аве лапета вие не сте добре )

Миии аз не съм като Сички и си казвам, че искам секс, даже поемам инициативата...
    Вие ако сте на по 12.. нормално...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Аз съм момиче и най-искрено ти казвам- ЗАПОЧНИ ДА ХОДИШ НА УЧИЛИЩЕ!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И какво това те засяга теб?
    Ти ако си се предлагаш на всеки, не е наш проблем. Прави си кефа и не се занимавай с другите. Особено с тъпото ти мнение.

Точно на теб виждам защо никой нищо не ти признава. АХАХА

Прави ми се секс, ама много ми се прави секс.. оо, прави ми се секс, мале как ми се прави секс, секс.. Секс, секс, прави ми се секс.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Няма момичета на които, не им се иска да се ***т, ако си на 14, 15-г. Като отидеш на училище, барай ги отпред и отзад а те нека си се правят на недостъпни.

ПП: едно време обаче не беше така, аз в 5-6,клас съм си показвал мъжкото достойнство, на 2 съученички в тоалетните спомени, спомени....
    Ти сериозно ли му даде този съвет?!
    ОМГ..
    Отчайваш ме..
    /facepalm
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Абе я стига..как може да мислите че момичета на 14-15 е нормално да правят секс бе?!?!?! Та ние сме още келеши..още не сме се целували една ли не..и вече ще се правим на големи ! Глупости...ние сме още деца..за никаде не бързайте за какво ни е да правим секс пф !

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Щот си 99 ... на момичетата 99 все още не им е до секс (силно се надявам)

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Щот си 99 ... на момичетата 99 все още не им е до секс (силно се надявам)
    Ами да,това като цяло се опитвах да кажа хаха

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Може би,защото момичетата,които са 99 набор не мислят още за секс?!

Ама едва ли е тва

Не мислят, щото вече са много отворени... в буквалния смисъл (:
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

99 набор са най-оборотните,кво говорите !
    Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Отивай да учиш "На прощаване", пък ако искаш обясни на учителката ти по БЕЛ, че ти се прави секс и за това не си си научил.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Защото са момичета и една жена не си признава така лесно пред всеки. То е ясно че на момичетата им се прави секс, ама защото да парадират с това. Като се срещат с по - улегнали партньори ще си показват, че им се прави секс по дискретен начин. Това е хубавото на момичетата, че са загадъчни и така задържат интереса на момчетата/мъжете покрай себе си. Ако е някоя която разправя на ляво и дясно че и се е*е, ще я помислите за ку**а.

По начина по който си го написал разбирам че си пикльо на 10,11,12 най-много.Как отчакваш момиче на твоета възраст да иска да прави секс? Ако на тебе ти се прави си бий ча*ий у вас,най малкото защото ти нямаш с кво да го напрайш. Тъжно ми е за тебе и за твоите връстници какви неща искате. А и щом си такъв отворко разясни ми думата точно и ми обясни как става. Сигурен съм че няма да можеш.

Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Отивай да учиш "На прощаване", пък ако искаш обясни на учителката ти по БЕЛ, че ти се прави секс и за това не си си научил.
    +++++

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Не ги слушай ко ти говорят.. всички търкат пържолата.
    Temet Nosce

벨야카

Вие пък от къде сте сигурни, че всички искат да го правят? Е, аз не съм от тези ''всички''. Не мисля, че е нормално да си загубиш девствеността още на 14-15г. -.-

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Отивай да учиш "На прощаване"

Мдам.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си