.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Post ПОМАГАЙТЕ!

Здравейте! След 2 седмици с приятеля ми правим 1 година. Проблемът е, че съм ужасно затруднена в избора на подарък, за това се надявам вие да ми помогнете. Приятелят ми е на 20 занимава се с компютри и тренира киокушин. Подарявала съм му парфюм, блуза, гривна ии май това са подаръците :д Сега искам да е нещо запомнящо се, нещо свързано с хобитата му ако щеш. Чакам идеи.

защо не изкараш ваша снимка в някоя хубава рамка + хубаво вино.. или кутия бонбони ;д

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Какви са му хобитата?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аз мисля за Коледа да извадя наши снимки,да взема една тетрадка с бели листи и на всяка страничка да лепна по една снимка,над която да напиша любовно пожелание.Това ми изникна така изведнъж ;д Ако ти харесва като идея,може да го използваш и за годишнината ви

Супер фен Аватара на Anonys
    Заведи го на мястото, на което сте били преди 1 година, вечерта си сложи халата и му удари един здрав бой в леглото

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от complicated_ Виж мнението
    защо не изкараш ваша снимка в някоя хубава рамка + хубаво вино.. или кутия бонбони ;д
    много ми харесва идеята

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Можеш да му направиш подложка за мишка с ваша снимка. Формата на подложката е сърце. За да придобиеш по-ясно представа: http://photo.silvena.net/images/gree...sepad_big2.jpg
    Иначе, такива неща, най - вече подарени от сърце, стават идеално.
    Ваша снимка в рамка, също става.
    Убедена съм, че и сама можеш да измислиш - помисли добре. Можеш един от по-горните подаръци да ги подариш на мястото, където сте се запознали или тръгнали.

Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    Какви са му хобитата?
    занимава се с компютри и тренира киокушин.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Можеш да му направиш подложка за мишка с ваша снимка. Формата на подложката е сърце. За да придобиеш по-ясно представа: http://photo.silvena.net/images/gree...sepad_big2.jpg
    Иначе, такива неща, най - вече подарени от сърце, стават идеално.
    Ваша снимка в рамка, също става.
    Убедена съм, че и сама можеш да измислиш - помисли добре. Можеш един от по-горните подаръци да ги подариш на мястото, където сте се запознали или тръгнали.
    щом се отнася до снимки, по - далеч от снимка в рамка не бих стигнала. Все си мисля, че няма да му хареса и че е някак си задължаващо :s

Е, вероятно и той ще иска да ти подари нещо. Може би си е направил таен профил тук и също иска мнения за подарък...

По темата: Какво ще кажеш за пикник? Имам в предвид, ако сте се запознали в парка, или някъде където има природа, защо не използвате последните топли дни за едно хубаво похапване? Сготви нещо, което знаеш, че той обожава да яде, седнете някъде на тихо и прекарайте целия ден в приказки за изминалата една година ( да, знам, че изглежда малко клиширано, но пък ако не действаше при връзките, нямаше да стане клише ) Успех!

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Аз мисля за Коледа да извадя наши снимки,да взема една тетрадка с бели листи и на всяка страничка да лепна по една снимка,над която да напиша любовно пожелание.Това ми изникна така изведнъж ;д Ако ти харесва като идея,може да го използваш и за годишнината ви
    Този подарък е по-подходящ за общ празник, като годишнина.

Тук има няколко идеи за подарък: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...80%D1%8A%D0%BA
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Dark_Heartbreaker - мм допадна ми идеята ти!Благодаря! Чакам още предложения :P

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Заведи го на мястото, на което сте били преди 1 година, вечерта си сложи халата и му удари един здрав бой в леглото
    Всички ли твой съвети са свързани със секс?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си