.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2103

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Забелязала съм, че си голям критикар по не готин начин.
    да видя кадър, който е минал пост-продукция и въпреки това, си седят някви безумни дефекти по него - недопустимо е

Цитирай Първоначално написано от Йоан Виж мнението
    Аз лично като видя снимка, която не ми е на фокус, моментално я трия...
    зависи, много зависи ; ) на мен дори са ми публикували разпасиран кадър, който си седеше доста яко ; )

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY Виж мнението
    да видя кадър, който е минал пост-продукция и въпреки това, си седят някви безумни дефекти по него - недопустимо е
    'безумни дефекти'?... човече... тази тема не е за професионалисти. Ест такива могат да пишат, но не всички имат професионална техника и умения, нали така? Такива изказвания можеш да правиш, когато си сред свои, във форум, в който си на едно ниво, или поне сходно с хора, които си изкарват парите с фотография, или поне се мислят за професионални фотографи.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    'безумни дефекти'?... човече... тази тема не е за професионалисти. Ест такива могат да пишат, но не всички имат професионална техника и умения, нали така? Такива изказвания можеш да правиш, когато си сред свои, във форум, в който си на едно ниво, или поне сходно с хора, които си изкарват парите с фотография, или поне се мислят за професионални фотографи.
    оправдания, доста плоски оправдания...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY Виж мнението
    оправдания, доста плоски оправдания...
    мога да кажа същото за този ти пост
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си