.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

нов аватааар

от джедайска минавам на казашка вълна

скоро ще имам таманска буква А

живот и здрава след време и коронка над нея
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на FunkyPie
    пф :/
    зя не мога да те разпознавам
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin Виж мнението
    Искам та иба
    Цъ. Ти си имаш Джеса.

Искам та иба
    Разбрах,че имаш кво да ебеш soo Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. Whateva dude. !
    WindScar <3333

Град
    системата дегоба
    пф :/
    зя не мога да те разпознавам
    това съм аз в реалния живот погледнат от една страна
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на FunkyPie
    знам
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    мда,добем добре ще е да го знам

наркоман
    тцтцтц
    WindScar <3333

Град
    системата дегоба
    Искаш ли пакетче
    Пав не я деля с никой ръцете горе пишката назад

такова не зимам, мерси
    ;]
    WindScar <3333

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Пав не я деля с никой ръцете горе пишката назад
    Павлина може и сама да се пази, представи си.
    WindScar <3333

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    Павлина може и сама да се пази, представи си.
    джедаите се пазим

Супер, ще го имам предвид.
    WindScar <3333

Град
    системата дегоба
    :<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си