- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтичен подарък!!!
за тези които ги интересува как се развиха нещата... гледахме един филм.. спрях филма по едно време и и казах точно това, което ме съветвахте вие.. така стана момчета и момичета, а тя каза пак, че за момента не иска връзка, може би по напред, но не точно сега и аз станах и си заминахдано да сте прави...
Ако държи на теб, ще те потърси. Ако не-не си е заслужавало двата месеца.
Изиграл си го много тъпо, и не очаквай да те потърси. Не че иначе щеше да те потърси де, ама...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Никакво значение няма какво ще направиш или си щял да направиш. Бита карта си от много време. Само си коментирам че не е било никак интелигентно или по някакъв начин предразполагащо към успех. Аз на твое място бих си тръгнал много отдавна и без обяснения, а не да се правя на клоун.
Просто цялата ти ситуация е мега класическа и е като по учебник. Ама.. ти все още си мислиш че си специален и се надяваш на нещо, нали?
Dr. Gregory House
Да, и се моля да съм прав, а не да си ти, не защото искам да ти натъртя носа или нещо от този род, а просто защото ще бъда много лошо разочарован и ще ми е мега гадно... а аз не искам да става това с мен. Дано не си прав!
Тук има няколко идеи, дано помогнат: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...80%D1%8A%D0%BA
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Guess what? Nobody cares about your feelings. Get used to it, or die alone and as a virgin!
Dr. Gregory House
Оооооооо съжелявам ии аз съм в такова положение самоо ,че при мен е малко по-розово.. тяя просто май още си тагува по бившия ,но все пак ние ходим месец,нооо не крие чуствата си към мен има ги ,поне аз ги виждам... вярноо ,че и свалям звезди и се държа супер мило ,ноо някой път ако се разсърдяя тяя веднага започва с извиненията ... е вярно ,че не могаа да и се сърдя повече от 10 минноо това е друг въпрос