- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как би трябвало да реагирам? И какво да правя?
Съветът ми за данък обществено мнение остава.За останалото се съгласявам с ДъБелийвър.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Напълно сте прави. Аз съм никой. Нямам никакво право да управлявам живота и.
По-скоро се замисли ТЯ за какъв приятел те има, щом дори не ти е споделила. И замисли се, заслужава ли си да се трогваш като цяло ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не се прави на недоразбран и саркастичен.В конкретната ситуация наистина си никой.Ти си и приятел,и щом тя съжалява за нещо,можеш да я покдрепиш,обаче няма абсолютно никаква нужда да ти се извинява,а ти нямаш каквото и да било право да и се сърдиш и да и държиш сметка,че е спала с някакъв рандъм.
Дотук с извинението.А сега продължаваме:Разбирам ти терзанията.Кофти ти е,че не си бил до нея във въпросния момент и не си я подкрепил/предпазил от такова решение.Сега обаче погледни нещата от друга гледна точка.Тя не е помолила за помощ.Нямало е как да знаеш.И за това също не можеш да си обиден-колкото и да си и скъп,щом тя се срамува от приятелите от обкръжението си,с които е всекидневно,а с някои вероятно и от детските си години-надявам се,не се заблуждаваш,че си и единствен и най-добър приятел на света-защо да очаква нещо различно от някой,когото реално дори не е виждала?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Двоен пост![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Добре, признах ви, че всичко, което казахте, е вярно. Какво още искате?!
Какво по дяволите означава "простих и"? Ти да не си гаджето и? Да не си Господ?
Никак не е трябвало да реагира. Тя не е длъжна да споделя всичко с теб, нито пък е длъжна да пояски "прошка" от теб. Нищо не трябва да правиш. Да я успокоиш, може би, че стореното-сторено, няма връщане назад. Да и кажеш, че всичко е наред, но че не е трябвало да го прави. Да и дадеш съвет за в бъдеще да не повтаря тази грешка.
А, аз съм тъпа тогава. Да не би аз да съм идиотът, който бил обиден и изисквал прошка? 'Що не я накара да ти цунка крачката?
Да ти си тъпата! Защото ви казвам "сгреших"! Сгреших да се сърдя, сгреших да изискам прошка! Колко пъти трябва да го повторя, за да млъкнете най-сетне!
На колко години си? Не виждаш ли, че продължаваш да се излагаш?
Нищо чудно, че момичето не е споделило с теб.
Мислиш ли, че ми пука дали се излагам? Тук всичко е различно. Тук си правя, каквото поискам.
Страхотно отношение.
Продължавай, до никъде няма да стигнеш.
Сбогом идиоти!
DisappointedDreamer, що се занимаваш?
Човека се самообвинява, следователно никой няма право да го съди.
Прекалено се издигаш в небесата.
Дори, уж да ти е споделяла неща, които на друг не е споделила - не означава нещо. Тя сама решава кое да ти каже и кое не. Как да реагираш? Никак. Искала го е - направила го е. И явно не е пораснала достатъчно, щом подтикната от слухове постъпва така. Но си е неин проблема.
Филмираш се прекалено..някакво момиче, което не си целувал, прегръщал или дори виждал, мамка му, не е длъжна да ти дава обяснения с кого спи. Точка.
големи сте папагали...
Първоначално написано от antifashionshit
Ти може да си и приятел да ти споделя всичко , може да си господ , но тя е на 18 не на 10 не можеш да и казваш с кой ще спи и с кой не . Тя си има глава с която си мисли ако е решила , че няма да ти казва значи така е решила , не и се бъркай защото може да спре изобщо да споделя с теб . А не си и никакъв, че да ти дава отчет , може да е спала с още 1000 момчита това си е нейна работа тя питали те ти с кой спиш и какво правиш
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Afgfhfgfhfjkgh брааааааааааааааааааааааа т, ти нормален ли си???!!! Чакай малко! Ако ти е само приятелка, нейните интимни контакти не ти влизат в работата. ГЛАВНОТО в случая е, че на момичето в момента й е гадно от случилото се и ти вместо да я подкрепиш като истински приятел (за какъвто се имаш), ти я караш да се чувства още по-зле! Я, малко се осъзнай кой си и къде се намираш ти в цялата схема... нямам думи
е, кво го нападате. явно е влюбен в нея и я обича. и е загрижен за нея за идиотщината, която е направила.
да, не са никакви, но вие не сте ли ревнували обекта на чувствата си, ако той не е ваш, но се мотае с някви други?
случва се, човек е.
да.. това с искането на прошка не е много окей. сми', можеш да си страдаш мълчаливо без да искаш извинения и всякви други. но явно авторът си пада по малко по-обсебващи отношения. където да се грижи за някоя, а тя да го слуша и да е поласкана от това. и тем подобни
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride