- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет за пръв път...
Така, с приятелката ми сме от достатъчно дълго време, и решихме да го направим
Само се чудим, как да стане, имам предвид, достатъчно съм информиран и мисля, че съм чел достатъчно, но просто искам съвет като по неопитен от вас...
Чудим се, защото искаме да го направим без презерватив, все пак и на двамата ще ни е за пръв път, ако може да ми дадете някакъв съвет, как ще и е по-приятно, ако с презерватив защо ?!?
Не се притесняваме от болести, ами от това, че и на двамата ни е рано да ставаме родители... Исках да попитам как може да стане, да го направим без презерватив, и в същото време да на 100% сигурно, че няма да имаме проблемче после
Тоест проблема е, че не се виждаме всеки ден, защото е от друг град, и да пие противозачатъчни 21 дена, за да може да го правиме без презерватив 2-3 пъти в месеца... Реално няма смисъл... Поне според мене, доколкото ако живеем заедно, е нормално да си пие защото ще е доста по често ^^
Така де, кажете ми как ще е най-добре, и какви са вариантите без презерватив
За да не отварям нова тема, интересно ми е след време като започне някое момиче да пие противозачатъчни, как мога да разбера дали за започнали да действат така да се изразя... И да съм 100% сигурен, че няма да имам проблеми после...
Поздрави и лека вечер![]()
Ползвайте презерватив! Не мога да разбера защо не искате. Нямате опит, не искате да ставате родители... слагайте си гумата и да ви е мирна главата...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Задължително презерватив, ако не е на противозачатъчни! Щом ще ви е първи път шансът да направите гаф е огромен. По-добре да сте си спокойни и да ви е хубаво.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Абе, има и други методи освен презерватив. Има лепенки, ама някак не ги харесвам. Има и разни кремове и вагинални таблетки, но при тях трябва много да се внимава, да се използват стриктно както е описано.
Най-добре ползвайте презерватив, за да ви е мирна главата после.
Абсолютно ви разбрахСамо че и на двамата много ни се иска поне първият път без, може ли да ни кажете ако ползваме примерно лепенки или кремовете, или противозачатъчни дали ще има проблем :/
Виж от личен опит ти казвам винаги го правете с презерватив или средство, което е сигурно.
Няма нищо, което да дава 100% гаранция, но поне с презерватив може да го проверите веднага след акта дали е здрав и да не се чудите какъв е шанса да е станал гаф, а ако ползвате другите методи, и примерно й закъснее много ще се панирате. А е доста вероятно да се случи. Пък и за пръв път с кремове или таблетки - не ми звучи много приятно за момичето...
И аз бих ви препоръчала да ползвате презерватив, защото никога не можете да сте на 100% сигурни ..
И все пак ако толкова, толкова искате... Гледайте да го направите няколко дни преди или след цикъла и... или ако е с редовен цикъл, нека си пресметне овулацията и го направете тогава, когато не е в овулация ... И НЕ свършвай в нея
Колкото да хапчетата... ефект има след първото хапче .. Когато ми изписа на мен хапчетата, гинеколожката ми каза, да ги ползвам при редовен полов живот, което значи поне веднъж в седмицата .. Така че по-добре да пие хапчета, чак когато имате възможност да го правите редовно
Последно редактирано от dream1707 : 11-06-2012 на 21:26
По-добре си действайте с презервативи.
И двамата сте неопитни, ти ще свършиш много бързо и поради неопитността си, е напълно възможно да стане гафа.
Аз не съм имал предвид, без никакви предпазни средстваИмах предвид просто за само първият път, някакви хапченца примерно...
А вече после с гумичката ще си действаме :$
много егоистично ми се струва от твоя страна да тъпчеш приятелката си с разни химии още от първия път само защото не искаш да си сложиш един кондом. айде че ми стана интересно..ЩО не щеш?
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
И аз като bitchwolf. И аз съм си мислела да почна противозачатъчни, но четох някои статии колко са вредни и се отказах. Презервативите нямат вредни качества, сигурни са, защо от самото начало с химии?
С гума
Последно редактирано от TrollWare : 11-06-2012 на 22:12
С презарватив е по безопасно а и на презерватива има лубрикант който ще олесни влизането
Не мисля, че е егоистично от моя страна... Попитах я, и тя прецени че ще и е по приятно без![]()
Е, да по-приятно си е без, но това е само докато правите секс. Но след това е друго. Започват се параноите, притесненията, съмнения, нерви - не си струва просто.
Секса без презерватив не е за тепърва започващите да водят полов живот!
Пич, за нея няма разлика, ама как да ти го обясня като не сте правили..то и презерватива не дава 100% гаранция, ти искаш без и пак да е сигурно. По-приятно било, ест. че е по-приятно нали ти няма да раждаш.. ох изморявам се. А за хапчетата вече си казах мнението.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Имате цялото време на света да се чукате без гума.
Първият път нека всичко е спокойно и отмерено. Така или иначе сигурно ще е непохватно изпълнението, не рискувай без презерватив. Купи си супертънки и ще усещаш почти всичко. Когато отношенията ви станат по-стабилни, изградите си някаква връзка, започнете да правите по-често и по-хубав секс, експериментирайте с хапчета, лепенки, на челни стойки заставайте ако щете.
Но ми се струва прекалено безотговорно и неразумно още първия път да рискувате така.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride