Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
А защо трябва да ни е по-трудно? А не по-лесно? Къде е логиката? И защо пък непременно на английски. Аз съм учил немски и смятам,че е много по-добър език от английския и трябва всичкият софтуер да бъде на немски,щом не е на български. Да не би немският да е по-долу от английския?
А всеки уважаващ себе си народ в Европа и по света използва своя роден език за софтуер. Руснаците са си издействали от самата компания Адобе дори Фотошоп цеес 5 на руски. Ама то това е и разликата между един горд народ и между едни мърши. Чуждопоклонници, за които чуждия език е по-важен от техния роден език.
Както иронично казваше първата ми учителка,защо нещо трябва да е просто,щом може да бъде сложно.
По-лесно ли търсиш, ползвай пишеща машина. Руснаците нищо НЕ СА си издействали, фотошоп идва с 20 езика, програма не се учи на роден език, който сто човека говорят, освен ако имаш за цел не да учиш, а само да се хвалиш, че го правиш.
Всеки уважаващ себе си народ е хиляди пъти по-интелигентен от безмозъчните българчета, на тях може и да не им създава трудност да го учат на роден език.
Хвалете се с нация, дръжте се за език, но живейте в пумийна яма- на идиоти няма как да им обясниш елементарни неща, веднага търсят друга причина, за да оправдаят липсата си на знания и желанието си да получат такива.