- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамувате ли се ?
Стеснявате ли се докато правите секс \ мастурбирате , ако домашния ви любимец ви гледа? Говоря главно за кучетата и котките .
хахах много ми е съвестно наистина :д
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Костенурките постоянно ни гледат, но хич не се стеснявам даже хаха![]()
малко ме е срам, да.
защо, по дяволите, ме гледа любопитно : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Мне .. и на приятеля ми папагала ни гледа... От време на време имитира разни звуци.. примерно тия като се целуваме
Мравките ни гледат , даже и там плъхове , хлебарки сите чавенца се сабират.
Хах, честно казано се е случвало и съм го изнасяла в другата стая. :Д
ае веднъж котката й се качи на леглото и гледавикам това ако се нахъса нещо ще отиде работата
![]()
![]()
беги е кво ще гледат все едно аз да гледам как се чукат те ,никакво разбиране няма ебати съществата дето са ;xx
![]()
Не е точно притеснение, ама едно такова... абе не искам да ме гледа!
Първоначално написано от antifashionshit
Не.
На приятеля ми котката също ни гледа , любопитно - ама понякога наистина е някак не подтискащо, ами не знам, тоя непрекъснат поглед по теб.
Един път го правих пред клетки на морски свинчета ( в стаята на едно гадже ) и те само шумолкаха и ми разваляха концентрацията , затова вече ще го правя само пред охлюви и смоци !
Имам котка, заек и пекинез.. как съм???
Това е единичен случай моето... могат да акат на вън, могат да са супер добрички, но стане ли нещо такова
О.О ..
УЖАС.
Никога не съм правила секс пред животинка.... не съм имала гадже, което да има домашен любимец, а брат ми има питбул, който когато в нас... не пуска чужди хора вкъщи...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5