- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Май и аз не знам какво искам...
Проблемът е там, че харесвах едно момче от година. Той е груб, арогантен и мисли само за себе си. Но това е само маска и аз съм сигурна в това.. А през почивката ми писа най-добрият му приятел. Беше доста забавно честно казано... Писахме си до късно. Хареса ми като човек... каза ми толкова мили неща. Реших да забравя приятелят му с него, но дойде понеделник и когато отидох на училище, той започна да се прави, че не ме познава. Просто ме погледна и си продължи пътят, а преди това се поздравявахме. Цял ден плаках, че съм такава глупачка. Естествено знаех, че се занимават и с други момичета, но не мислих, че са такива деца и самите те не знаят какво искат, а сега аз се чувствам виновна, че съм на кръстопът между двамата... И не знам честно казано какво да правя и към кой чувствата ми са истински. Всички ми казват, че са големи боклуци и двамата, но аз за това ги харесвам ;хх Не мога да разбера нито себе си, нито тях. Цялата треперя от нерви и не мога да се концентрирам. Когато се сетя за първият път, когато ги видях и почвам да плача... Ако някой може, моля да ми даде съвет. Наистина съм отчаяна.
Може и да очаквате повече, но те 15, а аз скоро ще стана на толкова :д
Според мен и двамата не си заслужават.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Оставяй ги и двамата.. Тези симпатии към тях бързо ще изчезнат..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Изгубена кауза. Не се занимавай. Който е за теб, ще бъде заинтересован на всяка цена да те спечели...
Нали си момиче, в природата ти е да не знаеш какво искаш... :Д
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
i dvamata ne stavat spored men
Намери човек, когото да харесваш такъв какъвто е, а не заради представата, която ТИ СИ СИ ИЗГРАДИЛА ЗА НЕГО. Започнеш ли да си мислиш от 1-я ден какво искаш да промениш в дадения човек няма смисъл за понататъчна връзка. Намери стойностен човек!