сорка, че пускам тук темата но утре трябва да ми дойде един IPhone 3G и ми е чудно трябва ли да си режа сим картата или пък не? пак казвам СОРКА просто нямаше раздел който да е за телефони и т.н
поредното объркано хлапе
СОРКА, ама има раздел и той е Информационни технологии.Там се пускат такива теми.пак казвам СОРКА просто тук не трябва.
Доколкото знам,ако си с Айфон картата от мобилния оператор не е същата,а няква специална за телефона.
Зимаш ножицата и смело режеш докато не влезе ..![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
сорка ама тая дума сорка някси сорка не я харесжам сорка
В България има Iphones и са доста как да се изръза "гъзарски", така че, трябва да има и карти за тях. Просто ще си купиш нова от оператора ти...
ако има едно лесно и краката на човек ще изядете .. да не се решим да питаме нещо "по - големите" в сайта веднага се зачекват даже и за повтарянето на една думичка.. смешници.. а за нормалните отговори МЕРСИ![]()
поредното объркано хлапе