.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Ако между приятелки се наричате кучки, курви, путки и нам си кви, не знам що очаквате нещо по-различно от момчетата...

Думата съвсем си изменя смисъла когато е казана от най-добрата ми приятелка в сравнение с някой "тежкар" , който съм загледала в рейса..

към автора: Ако те е срам, че не си правил секс на 17 - то ти си тъп. Поздравления. Като си такъв пич и те заглеждат "путките" - вземи мини някоя и срамът ще отмине.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И защо да е срамно?

То всъщност всичко опира до това дали за теб е срамно, не за другите. Те ако ще и да кажат най-големите простотии, ти ако не чувстваш притеснение - проблеми никакви.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Думата съвсем си изменя смисъла когато е казана от най-добрата ми приятелка в сравнение с някой "тежкар" , който съм загледала в рейса..
    Нищо не се изменя! Думата си е дума. И си означава квото си означава. Щом възприемаш за нормално тия обръщения казани дори от приятелка, значи не ти е проблем да те наричат така, пък знам ли може и да се възприемаш като такава. Пак казвам, вие сами предизвиквате някое по-грубо отношение от страна на момчетата, после искате да ви уважават и да ви говорят нормално....

Темата е друга.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Винаги са ми били безкрайно смешни момичетата, които помежду си се обръщат с изключително гальовни обръщения от сорта на: курва, кучка, смотла, пикло, лигло. Просто си представям как едната мръхла казва на другата "Аре бе, путко, кво са моташ пак". Жалка работа.

Бтв, като казвате 17 години без секс... ти от първия си ден на тази планета ли жадуваш за секс? Разбирам да си на 35 и да обясняваш как не си правил секс от 17 години, ама иначе не върви.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Винаги са ми били безкрайно смешни момичетата, които помежду си се обръщат с изключително гальовни обръщения от сорта на: курва, кучка, смотла, пикло, лигло. Просто си представям как едната мръхла казва на другата "Аре бе, путко, кво са моташ пак". Жалка работа.
    Естествено, че не говоря за този тип употреба на думите И мен не ме радва така, но с най-добрата ми приятелка редовно се наричаме "кучки" когато едната направи гадно на другата (под гадно имам предвид да се пошегува по-грубо, да я подкачи за нещо и такива дребни работи..). В такива случаи изобщо не го казвам/приемам на сериозно, а си е в духа на шегата, затова казвам, че има разлика кой ми го казва. С човек,с който не сме си толкова близки не бих си позволила такива шеги,които не всеки ще разбере, а когато аз не си позволявам - очаквам същото отношение.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си