.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Разлика във възрастта : (

Здравейте. Искам да ви споделя моята история моля ви дайте ми съвет. Момчето което харесвам е с 6 години по - голямо от мен. Аз съм на 15 а той на 21. Помогнете ми каква да правя. Страх ме е да кажа на родителите си. Според вас много ли са 6 години?

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    -insert a dramatic but not so much of a helpful answer here, explaining the two different opinions about the subject and how if you love him it doesn't matter-

Търси в шибаната търсачка, бе, има 3000000 хиляди теми по тоя въпрос. И все пак, не, вероятно ще те изчука няколко пъти и ще те зареже, cuz you're a slut, get it?!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl Виж мнението
    -insert a dramatic but not so much of a helpful answer here, explaining the two different opinions about the subject and how if you love him it doesn't matter-

Търси в шибаната търсачка, бе, има 3000000 хиляди теми по тоя въпрос. И все пак, не, вероятно ще те изчука няколко пъти и ще те зареже, cuz you're a slut, get it?!
    А ти си тъпак.

Авторке, какво да ти кажа. Тая тема е дъвкана много пъти. Ако си напаснете като характери и виждания няма нищо лошо. Въпроса е, че това е малко вероятно да се случи, защото се намирате в различни етапи от живота/развитието си. Все пак, опитай си късмета и не бързай да споделяш на родителите си толкова скоро.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    А ти си тъпак.

Авторке, какво да ти кажа. Тая тема е дъвкана много пъти. Ако си напаснете като характери и виждания няма нищо лошо. Въпроса е, че това е малко вероятно да се случи, защото се намирате в различни етапи от живота/развитието си. Все пак, опитай си късмета и не бързай да споделяш на родителите си толкова скоро.
    А твоя отговор беше много оригинален.

Като овци сте.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

DisappointedDreamer - благодаря много за отговората ти

Подкрепям мнението на DisappointedDreamer. Само че не разбрах от написаното от авторката дали момчето те харесва. Щото пише, че ти го харесваш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl Виж мнението
    А твоя отговор беше много оригинален.

Като овци сте.
    ми тая тема 50 хиляди пъти е била обсъждана.
    кво да кажа, освен:

а) да напиша наново нещата
    б) да и копирам други теми

Засега изглежда, че чувствата са взаимни. Ще видим натам какво ще се получи. Знам, че темата е много обсъждана, но няма към кой да се обърна.

Цитирай Първоначално написано от sweet_mouse Виж мнението
    Засега изглежда, че чувствата са взаимни. Ще видим натам какво ще се получи. Знам, че темата е много обсъждана, но няма към кой да се обърна.
    Ами тогава рисковете си ги знаеш: да не се получи нищо, защото сте на различни нива на развитие; да те изчука и да те зареже; да не ви се получи, защото не успявате да си съчетаете графика ако щеш- той ако учи или работи и ти с даскало; ти като нямаш 18 не можеш да ходиш навсякъде с него... и тн и тн... ама може и да ви се получи.. от вас си зависи.

Да много си права. Най ме е страх да не вземе да получи каквото иска и да ме зареже. Иначе бих поела риска да видя какво ще се получи. Но ме е страх от мнението и на родителите ми.

Цитирай Първоначално написано от sweet_mouse Виж мнението
    Да много си права. Най ме е страх да не вземе да получи каквото иска и да ме зареже. Иначе бих поела риска да видя какво ще се получи. Но ме е страх от мнението и на родителите ми.
    Ами не им казвай все още. Виж какво ще се получи, на къде духа вятъра и такам. Зависи какви са ти отношенията с вашите де... аз никога не съм могла да им казвам такива неща.

Попринцип им споделям, но това е вече много сериозно.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Не са много 6 години, но ако беше поне на 17, щото нали се сещаш кво ще иска той от теб, задължително?
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Не са много 6 години, но ако беше поне на 17, щото нали се сещаш кво ще иска той от теб, задължително?
    +

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Не са много 6 години, но ако беше поне на 17
    ...защото нали се сещаш,че хич не сте на един акъл?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Да разбира се, че се сещам .. ох не знам какво да правя ..

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Потърпи още 2-3 години.

еми зависи от доста неща.. сичко си опира до хората..
    аз имам 6 години разлика с моя приятел и съм на 17, разликата не се усеща, но в началото го притесняваше малко, с родителите никога не съм имала проблем, преди една година бях почти на 16 и бях с момче с 6 год по голямо, разликата пак не съм усещала, нито той, нито родителите, но трябва да призная на моменти се е държал сякаш съм дечко, сега като ми каже някой 15-20 и нещо и не ми звучи съвсем редно.. незнам поне да беше непълнолетна..не че тва има някво значение.. в крайна сметка зависи си главно от теб и него, и кво имате в главите..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе... по принцип не е кой знае колко проблематично, ама във вашия случай по добре не.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    15-21 е проблем, да.
    щото като те изчука ще има 3 теми:
    1)изчука ме и ме заряза
    2)бременна ли съм?
    3)какво е овулация?

та да, проблем е
    иначе 6 години не са много в различни ситуации ..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Благодаря все пак, че споделихте мнението си : )

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Ами.. между мен и приятеля ми разликата е 5 години.Когато тръгнахме бях на 15,а той дни преди това направи 20.В момента съм на 17,заедно сме 2 години и връзката ни е идеална.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    15-21 е проблем, да.
    щото като те изчука ще има 3 теми:
    1)изчука ме и ме заряза
    2)бременна ли съм?
    3)какво е овулация?
    Аре трай. Да не си хванала Господ за шлифера, като си с 2 години по-голяма от авторката? Много бързо забрави как допреди половин месец пускаше на конвейр теми с далеч по-малоумни питанки, свързани с приятеля ти и връзката ви като цяло.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Аре трай. Да не си хванала Господ за шлифера, като си с 2 години по-голяма от авторката? Много бързо забрави как допреди половин месец пускаше на конвейр теми с далеч по-малоумни питанки, свързани с приятеля ти и връзката ви като цяло.
    <3

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Разликата в случая е голяма.
    И макар да съм се опитвала да си представя, че е нормално едно 15-годишно момиче да е с 21-годишен мъж, не ми се получава. Даже наскоро имах позната, която беше тръгнала с някакъв, по-голям от нея с 10 години и познай какво стана: той я изчука седмица-две, и после я заряза.
    Тоест, не ти казвам да го зарежеш сега, но да си имаш едно наум. Все пак всичко си е до човек. А аз все пак не познавам нито теб, нито него, така че.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си