.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Какво да правя ?

От класа ми има едно момиче, до няколко дни си мислех, че ме харесва. Каза, че от всички момчета в класа най-симпатичен съм и аз. Просто по държанието и се познаваше, че ме харесва и така реших да я поканя в понеделник да отидем някъде, защото и аз имам известни симпатии към нея, докато не и прочетох в ask.fm, че името на момчето, което харесва, започва с "B"... Моето не започва с "B" и сега просто съм супер объркан. Какво да правя ?
    Последно редактирано от Helloouu : 11-10-2012 на 17:09

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Това, че си и най-симпатичния от класа, не означава задължително, че те харесва.

Ами какво да правиш, очевидно, ако вярваш на нещата, които е писала в ask.fm, не те харесва. Приеми го и я остави. Освен това не виждам ти да изпитваш нещо повече към нея освен "симпатии".

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Това, че на фона на останалите момчета в класа ти си й най-симпатичен, не означава, че ти си момчето, което по принцип харесва. Все пак няма лошо да я поканиш да се помотаете някъде - чисто приятелски, да се поопознаете повече и да общувате и извън училище.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ти пак си я покани. Щом този друг не й е приятел не виждам пречка.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Това, че на фона на останалите момчета в класа ти си й най-симпатичен, не означава, че ти си момчето, което по принцип харесва. Все пак няма лошо да я поканиш да се помотаете някъде - чисто приятелски, да се поопознаете повече и да общувате и извън училище.
    Добра идея.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А ако напише в аск.фм че има космат чеп, закусва с бира и не си мие зъбите пак ли ще повярваш?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не ти е дала никакви надежди.
    Просто е напълно възможно да си й най-симпатичен - и на външен вид, и като човек, и просто да те приема като приятел. Но в никакъв случай не е задължително да те харесва повече от такъв. .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си