- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко помощ :)
Здравейтеемоето не е точно проблем, бих казала, че е по-скоро затруднение
знам, че има много такива теми, но където и да чета все не намирам точното нещо... та да се върна към затруднението : приятелят ми става на 21 този месец, заедно сме от 3 месеца и не знам какво да му подаря (не се смейте).. все пак сме от скоро заедно и не съм сигурна още за нещата, които харесва. Всичките ми гаджета досега, са били доооста по-малки и си нямам наидея какво се харесва на момчетата на тази възраст. Някакви идеи? Благодаря мнооооого, предварително ..
![]()
Could I have this kiss foreva`?
Купи му някаква дреха, гривна (ако носи), парфюм, ключодържател и т.н. Абе все неща,които няма как да не си видяла и в другите теми. То ти не си го понаваш да знаеш какво ще му се хареса, пък ние...
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
подари му нещо, което не е свързано с теб .. все пак не е свети валентин, а е негов рожден ден .. може би тениска или чаша с кафе на която на пише ЧРД, мило ... нещо от рода![]()
Чаша със закачлив надпис(несвързан с ВАС), любима книга, диск с любими песни/групи, дрехи и парфюми недей според мен. Ваучер за някой от големите магазини също е добра идея.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5