- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предложения за анонимен СМС
Здравейте. Имах игра с едно момиче наскоро, ама нещо не се получиха работите ли, не знам и аз. Според мен и тя не знае защо не се получиха, но това няма значение сега. Отдавна не съм ѝ пращал смс-и, а тя много ми ги харесваше и сега искам да и пратя един анонимен. Мина около месец, от както не сме се чували и искам да се почуди малко от кого може да е. Та въпроса ми е, можете ли да ми предложите някакъв предизвикателен и интересен СМС, който би ви заинтригувал, но да е от анонимен подател. Благодаря предварително.![]()
"Зяпах те вчера...разхубавила си се от последната ни среща ;* " ...?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен идеята е доста крийпи.
Звънни й един телефон, вижте се, наебете се и си готов.
Какви са тия психопатски, лузърски истории?
^Не може да знаем дали момичето би се издразнило, въпреки че и за мен това е крийпи.
Ако искаш да си интригуващ, без да я крийпнеш и да се чуди дали си готин пич, ти, или някой лузър, просто отиди някой път до тях, кажи й да слезе за малко или да се покаже от прозореца и й намигни. Нещо като по филмите, ддз. Жените искат всичко да е като по филмите. :д
Замислих се тия дни над това - жените наистина искат като по филмите, даже си мисля тема да пусна по тоя въпрос :д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз бих се филмирала, ако получавам някакви такива анонимни смс-и.
По-добре й предложи най-обикновен смс с името ти и покана за кафе![]()
Аз имах предвид само един СМС и да се замисли от кого може да е. Не да ѝ пращам всяка вечер или нещо такова... И така да се заинтригува, че да я боде отвътре от кого може да е.Може би това на "love_brd0" е най-добре като вариант, защото поне ще знае, че се е срещала с този човек, а не някой непознат например.
![]()
Това с анонимността, е все едно, че си някакъв загубеняк, който не е способен и смел да се изправи очи в очи с нея, и да поговори.
ЩСКСМ
Мисля, че ще ѝ хареса.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Никога не съм харесвала анонимните смс-и
От много отдавна не съм получавала анонимен смс, но обикновено отговарям на смс-а с ,,кой си?,, и той като започне да увърта, го заебавам и не отговарям повече