.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Hybrid View

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Баси майката.. Направо ме избиха комплекси, че още нямам фен тема.. Ще взема да почна да псувам както са ме учили на село, по балкански и да се снимам с някое фиатче пред блока да ми се дигне рейтинга малко.. Доста съм изостанал като гледам
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от fear4o Виж мнението
    Баси майката.. Направо ме избиха комплекси, че още нямам фен тема.. Ще взема да почна да псувам както са ме учили на село, по балкански и да се снимам с някое фиатче пред блока да ми се дигне рейтинга малко.. Доста съм изостанал като гледам
    Е ти си ходил на няколко форумни и си мислиш, че си фанал Господ за ташаците? Нема фен теми за такива като теб. Като си купиш БМВ и започнеш да живееш в нещо различно от панелка ела се похвали, може и на теб да ти направим една фен тема.

Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    Ни съ смей, ти си следващата която ще возя на БМВ-то. Няма не искаш, тя и Джесика не искаше ама накрая я навих. Пък ти ли няма да се навиеш...

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Е ти си ходил на няколко форумни и си мислиш, че си фанал Господ за ташаците? Нема фен теми за такива като теб. Като си купиш БМВ и започнеш да живееш в нещо различно от панелка ела се похвали, може и на теб да ти направим една фен тема.

Ни съ смей, ти си следващата която ще возя на БМВ-то. Няма не искаш, тя и Джесика не искаше ама накрая я навих. Пък ти ли няма да се навиеш...
    Еее батко. Са ако си купя БМВ ще решиш, че те копирам и ще ме съдиш за авторски права. Пък и не съм чак такъв гъзар, за тва некое фиатче скромничко колко му е..
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от fear4o Виж мнението
    Еее батко. Са ако си купя БМВ ще решиш, че те копирам и ще ме съдиш за авторски права. Пък и не съм чак такъв гъзар, за тва некое фиатче скромничко колко му е..
    Купи поне една 316-ка компакт за 1000лв. бе, стига се излага! Гъзар трябва да си! Гъзарите карат само и единствено БЕ-ЕМ-ВЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си