- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Напоследък ми е адски кофти...
Дойде време и аз да пиша в този раздел, защото на последък се чувствам адски празен отвътре. Да започна от начало. Значи аз съм на 16 момче, красив съм... даже прекалено красив, за момче,но напоследък се чувствам празен отвътре. Около мен всички си имат кръшове, влюбени са etc., а аз съм някакво безчувствено същество и не мога да си харесам никоя, струва ми се, че всички момичета около мен не са достойни за мен и все нещо не им достига. Напоследък имам нуждата да обичам, а не да бъда обичан.. Защо по дяволите имам такова чувство... определено не му се кефя
![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
На 16 не е кой знае какво ако не си срещнал 'голямата любов'. А да ходиш с някоя просто ей така... е много тъпо. Има време, пък и щом си толкова красив и прекрасен сигурно не ти е трудно с момичетата.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Добре дошъл в клуба. :Д
С времето все ще се появи някоя, която да ти грабне вниманието повече и да изпиташ нещо към нея. Дотогава си живей живота.
Знаеш ли кой ще е най-подходящ за теб? Вземи си едно огледало и виж. Ще сте чудесна двойка, сигурен съм.
След като спреш да бъдеш такъв нарцисист и да мислиш, че никоя не е достойна за теб, може и да си намериш приятелка.
Еее... аз съм в отлична връзка със себе сиИначе по принцип не търся много в едно момиче- да е интелигентна, да е забавна, да има самочувствие, да се облича нормално, да има хубав музикален вкус, да е слабичка и да обича да се гушка ^_^, но такава все още не съм срещнал... Около мен виждам главно кифли с празни глави, чакащи поредния петък, за да се напият в някоя чалготека и евентуално да изчукат някой пич, който прекарва 90% от свободното си време във фитнеса и е чел максимум 1 книга през целия си живот... Не искам да намирам любовта на живота си, разбира се
но все пак ми се иска да обичам някой друг, освен себе си
![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
И аз съм на същото положение, момичетата около мен ги възприемам като сексуални обекти, е намират се и такива, които леко да ми събудят интереса, но толкоз...
Прекалено високото ти самочувствие - извън всякакъв предел, дразни изключително много и от това ти идва и проблема, де.
Смъкни се на земята, стига си летял в небесата.
Ти ако се имаш за неземно красив, то тогава никоя няма да е достойна за теб и ще си седиш сам-самичък. Така, че оправи това.
Защо отдавате всичко на самочувствието?!Високо,
добре,но чак пък - "прекалено високо".Критериите на различните хора са различни,това че неговите са повече/високи(според някои),не значи,че няма да намери момиче,в което да се влюби.От друга страна,не можеш просто да си търсиш момиче по някакъв списък,но така или иначе в един момент ще се появи някоя,която може да не отговаря и на половината критерии,но да се влюбиш.
Изискванията са показателни,вероятно не на момичетата нещо "не им достига",просто никоя от тях не е "тя".
Към авторът,просто се чувстваш малко самотен,заобиколен от толкова влюбени двойки и т.н.Нормално е да ти се иска "да обичаш някого".Или ще го преодолееш от само себе си,или като намериш "правилното" момиче,а може и да продължиш да се чувстваш "празен".
Съвет: Не си губи времето в търсене на "подходящата",занимавай се с нещо,което те прави щастлив и с времето чувството ще отшуми.
Самочувствието е едно, самоизтъкването е друго. С тези декларации "аз съм прекалено красив и никоя не е достойна за мен", даже да срещнеш "достойната" шансът е, че тя няма да ти обърне внимание. Защото наистина звучиш грозно.
Колкото до другото - ако около теб не намираш това, което търсиш, потърси другаде. Ако движиш с кифли, няма как да намериш описаното от теб момиче.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Колко книги си чел пък ти?
Не се оглеждаш на правилното място щом виждаш само " кифли с празни глави, чакащи поредния петък, за да се напият в някоя чалготека и евентуално да изчукат някой пич, който прекарва 90% от свободното си време във фитнеса и е чел максимум 1 книга през целия си живот ".
Тези и мен ме дразнят![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
ЦЕЛИЯ ВЪТРЕ КУХ.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Може би проблема ти е че търсиш от грешния бряг на реката.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Яко го "храните" пича. Но си е така, брачет малко по по лека с това самочувствие( и си мисля че си от типовете, които си слагат и фондютен), защото скоро няма да се намериш подходящото за теб момиче. Ти имаш големи изисквания добре, обаче ти предлагаш ли нещо повече насреща ? ( да си се замислял ?)
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Ами фондютен не си слагам, защото съм перфектен без гримове енд шит...Не знам защо решихте, че имам високо самочувствие, просто имам реална самооценка. Така или иначе вече ми мина това чувство за празнота.. In the end it doesn't even matter.
"Imagine all the people
Обща болест.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Дай една снимка да те видим колко си прекрасен.
И според мен нещата опират до прекалено голямо самочувствие.
Е, всички казват, че имаш голямо самочувствие и може би са малко прави и ти наистина трябва да се замислиш. Не приемай всичко това като критика, а по-скоро като съвет, който би ти бил нужен. Ако беше с толкова "голямо" самочувствие, още на първия коментар щеше да се размрънкаш, как сме те критикували и т.н. А ти очевидно приемаш всичко спокойно и не се палиш като някой пиян мъжага, облечен в кожаТака че, споко! Няма нищо лошо в това представителите на силния пол да имат самочувствие, даже е готино, стига да не се прекалява
Запознавай се с повече момичета и спри да търсиш това,което си си наумил. Във всяко едно момиче ще откриеш нещо очароващо, просто прецени кое те очарова най-много
P.S Аз май ще излезна помирителя в тоя форум![]()
Абе евала..по-добре да имаш самочувствие в повече от необходимото, от колкото да нямаш грам.Иначе и аз като по-малък си имах много високи изисквания особено за външният вид на момичето ..но в един момент характера и отношението й към мен минаха на първо място ,което не означава ,че бих си харесал всяко момиче което има добър характер(или такъв ,който ми допада).Външният вид има значение ,но не трябва да е най-важното.
пс;иначе и аз обичам момичета ,които обичат да се гушкат
Ооо, аз въобще не съм тръгнал да разубеждавам някой в противното, даже напротив. Все пак съм пуснал тема тук, което значи, че ще има положителни и отрицателни мнения, но аз така или иначе не се влияя от никое мнение. Аз съм истински човек и ше си остана такъв, какъвто съм си, дори и завинаги да си остана сам.. I ain't changing for anyone!
Иначе и аз не гледам вече толкова външноста, колкото умствения багаж и характера, защото съм срещал адски сладки момичета, които нямат акъл за 5 стотинки, както и обратното.
"Imagine all the people
Само такаКоментарът ти е доказателство, че след месец, тук няма да се появи тема от сорта "Какво да правя? Грозен съм. Самочувствието ми е нулево! ПОМОЩ"
Ако самите ние нямаме добро мнение за себе си, няма как и околните да имат
Успех с намирането на перфектната половинка
![]()