.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2988

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Недоспала.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Недоспала.
    Да. И ми писна все аз и баща ми да го отнасяме. Все тая дали съм първа или втора, пак ме будят по-рано от необходимото. Едната оставя микровълновата да пищи и 10 минути не си изключва тъпата аларма, другата трака с чинии и чаши, святка лампи и прочее. Най-хубавото е, когато почнат да си съскат сутринта, въобразявайки си, че никой не ги чува, или да се карат. АМАН! Бих спала с тапи за уши, ама как, като се предполага да чуя собствената си аларма?! Ама тя за какво ми е... днес имах намерението да стана в 6.20-30, бях будна още в 5.50 заради тъпото лапе.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да. И ми писна все аз и баща ми да го отнасяме. Все тая дали съм първа или втора, пак ме будят по-рано от необходимото. Едната оставя микровълновата да пищи и 10 минути не си изключва тъпата аларма, другата трака с чинии и чаши, святка лампи и прочее. Най-хубавото е, когато почнат да си съскат сутринта, въобразявайки си, че никой не ги чува, или да се карат. АМАН! Бих спала с тапи за уши, ама как, като се предполага да чуя собствената си аларма?! Ама тя за какво ми е... днес имах намерението да стана в 6.20-30, бях будна още в 5.50 заради тъпото лапе.
    И у нас е същото. Говорила съм и съм се карала с тях хиляда пъти, обаче няма никакъв ефект, правят си квото знаят и това е.

Сънена. Изпивам си кафето ама адски бързо и заминавам на курс и се прибирам чак вечерта... :\ Понеделниците са ми някакъв ужас.
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си