- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичето по-високо от момчето?
Според вас това проблем ли е? Странно ли изглежда отстрани?
Вече виждам втора такава двойка.
Само се чудите какво да измислите.
На кой му пука как изглежда отстрани, живейте си живота, бе, хора, само един е.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
На мен пък ми изглежда нелепо, обаче аз съм комплексар с ограничено мислене и не вярвам в истинската любов!
Не ми изглежда странно. Аз обаче не бих се чувствала комфортно така, а и за щастие няма как да ми се случи.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Епа ако са много грозни/дебели е нормално, защото иначе ще са цял живот сами и ще си гледат котки.
За щастие.. 140см ли си висока, или просто самочувствието ти е достатъчно, за да не се захванеш с такъв?
Според мен това са глупости. Ако ви прави диви и щастливи в леглото и не само в него, защо пък да не сте с този човек?
Не е проблем ако се харесват, но мене лично не ми харесва отстрани как изглежда.
Едно е да се изкефиш на двама където момчето е по-високо.. друго е да видиш момичето да стърчи над момчето..
Не знам, въпрос на вкус.
И кво ми влиза в работата кой с кого ходи, как изглежда и тн. Като се харесват и обичат хората НАЙ-МАЛКО трябва да им пука как изглеждат в очите на другите, защото околните имат много грозния навик,като видят двойка и първо кусурите да търсят. Вместо да се вгледат и да видят, че вместо да търсят малките дреболии е по-хубаво да се вгледат в спойката между двамата души.
майната им на височини и килограми.
maDamn
Като видя такава двойка често си казвам "ейй виж ги тези, обичат се и не им дреме от нищо, блазе им". Обаче да си призная, когато мъжът е не само нисичък ами и пълничък, а жената висока и слаба, първо ме напушва смях и чак след това си помислям останалото. : )))
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!