.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    До преди малко четох същите глупости , само че за цигарите .. и сега пак.Не ви ли хрумва , че този навик е ШИБАН и СКАПАН.Да кажем , че има навик да си бърка в гъза докато върви .. казваш му .. спри недей си бърка , той ти казва не искам кефи ме и ти си окей с тва.. ама да му кажеш спри джойнта за твое добро е не се проваляй .. и той да ти каже , не не абсурд искам да стана пропаднал загубеняк.По-скоро бих го зарязъл .. щото почнеш ли 1 път с тия неща следват и други..
    И НИКОЙ АМА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ НАКАРА ДА МИСЛЯ ПО ДРУГ НАЧИН

the end
    Ем никой не ти е виновен,че си с ебахти ограниченото мислене.Не си набихте в главата,че това,че периодично пушиш трева,не те прави пропаднал.И с алкохола е така.Е*ахти,с всичко е така.И към сироп за кашлица се пристрастяват хората,ама не сме забранили сиропа,нали?Набийте си в главите,че това дали си пропаднал/зависим и т.н не се определя от това какво взимаш,а колко често и в какво количество го взимаш.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom Виж мнението
    Ем никой не ти е виновен,че си с ебахти ограниченото мислене.Не си набихте в главата,че това,че периодично пушиш трева,не те прави пропаднал.И с алкохола е така.Е*ахти,с всичко е така.И към сироп за кашлица се пристрастяват хората,ама не сме забранили сиропа,нали?Набийте си в главите,че това дали си пропаднал/зависим и т.н не се определя от това какво взимаш,а колко често и в какво количество го взимаш.
    Няма откъде да знаеш за тоя пич дали пуши периодично или всеки ден + тва тая трева която масово се пуши с кви работи е друсана не знам дали знаеш .. ако се е пристрастил трудно да не е често и в малки количества.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си