Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
Или просто да оставиш пилешките гърдички да се мариноват час-два в равни части соев сос и лимонов сок, черен пипер и малко чесън на прах (по желание), след което да запечеш в йенското за 20-30мин с капак на предварително загрята фурна.
И накрая добавям соса от сирена?
Ау, йена и керамика - никога в предварително загрята фурна. Можело да се пукнат/пръснат.

Цар съм също така и на сандвичите. При тях оставям въображението си да командва на 100%. Правя всякакви сандвичи, с всякакви размери и комбинирам всички възможни вкусове. Обичам да правя сандвичи и да откривам нови вкусни комбинации.
Я сподели?
И за салата искам да чуя.

Преди седмица-две ядох сандвич с телешко кюфте и шайба ананас (и някви зеленчуци, де) + екзотичен дресинг, каквото и да значи това. ОБЛИЗАХ СИ ПРЪСТИТЕ!!

Хора, дайте ми рецепта за ризото. Майка го прави страшно вкусно, мяза на мусака по форма... ама ми се иска да е по-течно. Бях яла такова във Фенси, беше със зелена ябълка и синьо сирене и ... АМММММ!!!